Ajatelmia sunnuntailta


Jalon kehitys on välistä huikeaa.Kuinka nopeasti poika oppii uusia asioita ja elämään tässä perheessä.Viikolla Jalo taittoi ensimmäiset matkansa isojen miesten osastossa eli auton taka boxissa Niilon kanssa.Tahto sinne pääsystä oli ollut jo kova,mutta tänään kammettiin sieltä pienten puolelle huovan päälle uinumaan.
Kovasti maailman meno Jaloa hämmästyttää ja pienen epävarmuuden tunkiessa pintaan se ilmaistaan mielettömällä haukun ja ulinan sekoituksella.Siinä sitten yritetään tunkea makupaloja kuonoon ennen tilanteen kuumenemista.Runsaasti kokemuksia on haalittu ja tänäänkin päivystettiin kauppakeskuksen oven edessä vilinää ja kolinaa kokemassa.
Leikitys vastaavan roolin meillä hoitaa Niilo ja uusimpina leikkeinä mukaan on tarttunut talon ympäri juoksu,metsä ruletti ja kisko poika kisko.Painia harrastetaan edelleen ja selkeästi välistä Niilo jättäytyy altavastaajan rooliin ja sitten vaihdetaan.
Edistystä on myöskin yöjuoksu osastossa,enää ei pieni kuono tökkäile neljän aikaan ulos vaatimaan.Sikeästi tuhistaan ylös nousuun saakka ja kahvitkin saadaan valumaan ennen kuin sännätään ulos.
Karvanvaihto puolella on ollut aika hiljaista,häntä on vasta oikeastaan uuden kiiltävän mustan karvan peitossa,muuten mennään edelleen untuvaisella nukka linjalla.
Painoa on varmasti tullut lisää,mutta punnitusta ei ole ollut sitten rokotuksen.Terveeltä ja hyvinvoivalta koiran pojalta Jalo näyttää ja  mikä ihaninta että molemmat koirulit nauttivat toistensa seurasta niin mutkattoman sujuvasti.
Päivään saatiin mahdutettua myöskin sukulaistapaaminen keskellä Evoa ja Jalo esiteltyä virallisesti.Kiireisessä maailmassa sukulaisetkin hoidellaan milteipä auton ikkunasta moikkaamalla.

Kommentit