Luomuillaan

Viikonloppu sujahti pähkäillessä ruokintaa,seurauksia ja syitä.Tietoinen olen aina ollut sanonnasta "Olet mitä syöt" ja toisinaan hyvää tarkoittava toiminta kumoaa sen mitä järki yrittää hakata aivoista ulos.Yhtä kaikki molempien kutinan,anaaleiden täyttymisen ja Niilon ruokahaluttomuuden seurauksena käytössä ollut nappula merkki lähti ovesta kuin leppäkeihäs.
Eläinkaupasta raahasin lihaa,neuta ja broiskun siipiä sekä runsaasti vihanneksia.Tilattiin myös lisäkkeeksi luomu napukoita,joiden säilöntä suoritetaan e-vitamiinillä ja rosmariinillä.Tuotteella on myös hivelevän kuuloinen nimi,kalkkuna ja karpalo.Kerron myöhemmin kuinka tässä sitten oikein kävi.
Muuten ulkoiltiin Evolla ja Jalo paistatteli taasen lauantaina asiakkaiden ilona kaupalla.Melkoinen päivänsäde poika on ja jaksaa ihastuttaa olemuksellaan niin lapsia kuin aikuisiakin.
Maanantai kolkuttaa jo ovella ja odotettavissa loppu viikosta muutama lomapäivä.Tuhlataan ne runsaaseen ulkoiluun ja tämä katsoo kaihoisana metsään,eikö jo pääsisi.

Kommentit