Nuoruus on seikkailu suunnatonOtettiin pyhinä sitten runsaasti harjoituksia.Kapulaakin kokeiltiin Jalolle.Ensimmäinen kerta meni kaiketi vahingossa taiteen sääntöjen mukaan,Ota,irti ja palkka,jes.Niilo kirku vieressä,mulle,mulle heti mulle!!
Raivolla Niilo tarttu kapulaan ja miltei sylkäs takas,tossa on anna palkka,PALKKAA!!
Estehyppyjä ainoastaan Niilolle.Poinks ja seisomaan,palkkaa!! Muutama meni rauhallisesti ja sitten repesi taasen,poink poink poink ja loppua ei näkynyt.Siinä kateltiin Jalon kanssa ku Niilo vähän hyppeli.
Jalon ongelma tällä erää LINNUT,vähänkin ku västis lehahtaa ohitse,eikun perään.Pikkasen sai sydän parka häiriöitä ku meinasi kirmailla linnun perässä liian kauas.
Ihanan kamala nuoruus Jalolla siis käsillä.Pitää yrittää ymmärtää pojan hormoonien vallatonta jyskettä ja kaiken uuden pökerryttävää huumaa.

Aamu lenkillä kirmasin metsään kun tiellä lähestyi aivan outo tanskandoggi omistajineen.Ihan en rohjennut äkkiseltään ohittaa ja ojasta allikkoon.Piilo paikassa sitten ampaisi jänis nenän edestä ja meinasi kädet venyä uusiin kuoseihin.Ehkä olisi sittenkin ollut helpompi ohittaa.Pieni katutappelu piristää aina päivää.
Huomenna töihin ilmapalloja puhkumaan ja serpassa heilumaan.Kivaa viikkoa kaikille.

Kommentit