Eksyitkö nappula viidakkoon

Juuri kun oksentelut ja kasvu kipuilut alkoivat hellittämään niin eikös flunssa tarrannut emäntään.Pojat pääsivätkin sannalle kirmailemaan ja meikä seuraili tilannetta burana poskessa pyörien.
Kevyet treenit vedettiin nurtsilla sisukkaasti lävitse ja paikkamakuut olivat uskomattoman tyylikkäitä.Tai sitten en vetistävillä silmillä mitään nähnyt.

Tässä on ollut aikaa pohtia ruokailua jälleen kerran.Kuinka ihmeessä  te kaikki valitsette juuri sen oikean tavan ruokkia eläimiänne.Nappuloita ja mistä,valintatalon hyllystä vai erikoismyymälän huimilla lupauksilla kuorrutettu pakkaus.Kattilan jämät kuppiin ja tessulle kuonon alle.Barffi kauppaan luita raahaamaan ja lihaa pakastamaan.Vaiko säilykepurkeista koottu keko komeron hyllyille.
Valinnan tehtyäsi tutkailet koiraasi,karvan laatua,jätösten määrää,kasvu vauhtia ja lukemattomia yksityiskohtia.

Sitten alatkin mittailemaan koiraasi,säkä ja paino.Vertailet taulukoihin.Tutkit jalkoja taskulampulla,suorassa vai eihän tuo toinen vaan hojottaisi itään.
Öljyt ja omegat käsissäsi oletkin jo aika lähellä koiran pidon jalointa ydintä.Jospa hyppäisi tuolista ja lataisi suunsa täyteen makeisia.Kuka sitten mittaa mun mahan?

Kommentit