Kissoja ja koulutusta

Viikon varrella tiistain näyttely-koulutus sujui mallikkaasti.Jalo malttoi keskittyä ja saatiin tuloksia aikaiseksi.
Tänään sain ylläri vapaan ja Niilo kävi näyttämässä varpaitaan lääkärille.Kovin huolestuttavana niitä ei pidetty,joten varsinaista lääkitystä ei aloitettu,ainoastaan bakteereja tuhoavaa salvaa saatiin mukaan.
Painokin tarkistettiin,33,70 kg eli jotakuinkin ennallaan.

Seuraava etappi olikin kissatalo Lahdessa,joka yllätti siisteydellään.Huoneet olivat viihtyisiä ja kalustettu hetekoilla,sängyillä sekä koreilla.Pehmusteina tyynyjä sekä täkkejä,joiden sopukoista saattoi pilkistää arka karvainen naama.
Ikkunasta katit halutessaan pääsivät luikahtamaan katetulle häkille,jossa raitista ilmaa haistellessaan saattoi vaikkapa terottaa kynsiään useisiin raapimapuihin.
Siltikään ei tullut sellainen olo ( ainakaan vielä) että olisin kaapannut matkaani pörröisen kaverin.Kiva oli käydä ja muistelen lämmöllä erästä lahkeessa kiehnäävää kollia,jonka korvanpäät oli amputoitu.

Mustissa ja Mirrissä oli muutto käynnissä,sieltä roudattiin ruokaa,siankorvia,neuta sekä vitamiinia.Koulutus session jälkeen päivä onkin pulkassa ja toivottelemme kaikille kivaa viikonloppua!

Kommentit