Jalo lensi yli kotipesän


Alkaa olla vitsit vähissä.Rekkakuorma ei riittänyt Jalon tänne tulo käskyyn,vaan poika päätti ties minkä takia jättää kotipihan ja livistää omille teilleen.Pako kesti ahdistavat minuutit ja matkalla seikkailitiin teillä ja ojissa.Vasta kuin unesta olisi herännyt ja reagoi käskyyn.Olisiko vinkkejä?
Niilo taasen ei koskaan ole harrastanut tälläistä ja ei edes kykene kuvittelemaan ukon livistämistä.Ukko on ollut muutenkin tapetilla tällä viikolla ja koulutusta on tehostettu usealla alueella.
Tänään Lahdessa koirien ohitus sujui loistavasti.Tästä rohkaistuneena lähdetään kisaamaan viikonloppuna ja mitään ihmeellisiä odotuksia ei ole,kunhan päästään hommaan kiinni.Hikeä pukkaa jo valmiiksi.
Ihminen on omituinen otus.Olisi niin helppoa vetää viltti korville ja ukset kiinni.Sytyttää kynttilät,kietoa sormet viinilasiin ja katsella ikkunasta pimeyden syliä.
Koira immeiset ne tuskailee milloin missäkin,säässä kuin säässä,useimmiten tunti kausia viluisilla kentillä,pipo päässä,räkää nenä valuen.Ihan totta,kivaa tämä on,uskokaa pois.
Kivaa Pyhäinpäivä viikonloppua, niin viltin alle kuin kentille!


Kommentit