Seepramaista paimennusta

Tässä on viikolla shoppailtu, onnistuttu ja epäonnistuttu ostoksissa. Ensimmäisenä rantautui pedit ja ihan makeethan nuo olivat, tosin eivät lainkaan minun tyyliäni. Isotkin mokomat ovat ja musta/valkoiset. Seeprat. Toisen jätin itselleni, korjaan Niilolle, Jaloa peti ei oikeastaan kiinnostanut lainkaan. Ukko on enemmän kovan lattian miehiä.
Toinen peti sai arvoisensa paikan ystäväni dallujen petinä. Miettikää kuinka loistava yhdistelmä väreissä.

Seuraava ostos saapui perjantaina ja eikun leikkimään lauantaina. Niiloa ei tämä hupatin kiinnostanut alun muutaman epätoivoisen tahtoo suuhun yrityksen jälkeen. Jalo suoritti arvioinnin ja pallo paimennus saavutti huikeat mitta suhteet. Tunnin jälkeen otsallaan palloa kuljettanut ukkeli oli aivan puhki. Sitten iski paniikki. Saku palstan keskusteluissa karua kertomaa irronneista hampaista, kuluneista hampaista ja nyt mietinkin uskallanko antaa ukoille koko sikaa käyttöön. Kokemuksia? Eihän se haittaa jos Jalo otsallaan työntelee, mutta entä jos hampaat iskevät kiinni kohtalokkain seurauksin. Apuva.

Kuvat kertokoon ostoksista paremmin ja tarkennattakoon että kysymyksessä on kuuluisa sika pallo. Kova.
Kommentit

 1. Meillä ei tosta pallosta tykätty kun siitä ei saa kiinni. :D Onneks kaverin sakulle kelpaa, menipä käyttöön eikä tarvinnut pitää kotona palloa johon upottanut muutaman kympin ja sitten ei kukaan käytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta miten kaverilla, hampaat suussa, ei kulumia. Taidan pysytellä jolly balloissa :)

   Poista
 2. Katselin eilen facessa saksanpaimenkoirat ryhmässä kuvaa koirasta ja keltaisesta pallosta ja mietin että koira näyttää tutulle :D Nimikin sopi, tulipahan varmistus että tunnistin oikein :)

  Veikkaan ettei saavuttaisi meillä suosiota sen verran täällä menee juniorilla hermot tuon hevospallon kanssa nyt kun on saanut siitä kahvan irti, siitä ei saa enään samallalailla otetta, silti sillä pitää leikkiä. Pitääkin varmaan ostaa uusi pallo sille rikottavaksi..

  VastaaPoista
 3. Hauska että tunnistit :D Meillähän noita hevospalloja on useita, uusin on se piparmintun tuoksuinen ja siinä on hivenen erilainen kahva, vielä ainakin kiinni, taitaa olla että tuo on jemmassa ja pääsee vaan Jalon käsiin. Pitäisi varmaan tilata uusi maku pallo, niitä saa horse
  powerista :) Mutta rakkaita meilläkin ne kahvattomat on :D

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Joo Niilo tykkää, Jalo ei vieläkään, Lelu on ollut tosi suosittu :)

   Poista
 5. Pallohullujen koirien unelma: jättipallo! Omaa pihaa omistamattoman isoin leluharmitus kohdistuu just tollasiin leluihin, joilla leikkiminen vaatii kunnolla tilaa. Laitapa tommonenki pallo esim. kerrostalon laminaattilattialle ja ota sekkarilla aikaa kauanko menee, ku on poliisit ovella. ;) Ja mitä tohon hammasjuttuun tulee, nii onhan tommonen muovipallo omanlaisensa riski, jos se ei yhtään jousta. Ei siis ehkä mikään kaikkein turvallisin valinta, jos haluaa varman päälle pelata ja palloilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei hyvä kerrostaloon :D Ainut että raahais tollasen ison pallon hiljaselle pellolle ja leikkis siellä tai ei tollasta vaan sellasen turvallisen hevospallon. Tossa pallossa on sekin kun Jalo työntää otsallaan niin vauhti on niin kaamee että jos meinaa ukon perässä pysyy ennen valtateitä niin soijaa pukkaa :D

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥