Toimintaa arjessa

Viikko vilahti vikkelästi viipottaen. Väliin tuntui ja tuntuu edelleen ettei kaikkeen jouda mukaan ja lisää ohjelmaa tulee haalittua. Kuka tulisi pistämään minulle suitset ja jarruttamaan menoa. Ihanko meinaan että kaikki maailman aika on nyt ja tässä.
Ukot voivat loistavasti ja Niilon ruokahalu on palautunut normiksi, sairaudesta tuskin on kyse, koska paastoaa säännöllisesti päivän pari ja sitten taas uppoaa. Jalo ei tunne käsitystä paasto.

Tänään ohjelmassa olikin normien puu hommeleiden ja siivousten lisäksi pitkää metsää ja reeniä. Niilolla tuppasi jostain kumman syystä asento vinoutumaan niin sivulle tulossa kuin seuruussa. Taisi pallo kutitella kauempana. Jalo selvisi jotenkin ja lopuksi leikiteltiin jalkojen välistä kiertelyjä ja niin olen myös oppinut yhdistämään arjen työt reenien lomaan. Kuinka. Saunaan puita lisää, ukot paikka makuuseen ja puut pesään. Kätevää.

Kukahan lie on menossa Hyvinkään tokoiluun, olisi seuraava viikon vaihde saksanpaimenkoiraliiton tottis leiristä. Kiinnostaisi tuokin, mutta ne jarrut ja suitset, please. Tässä vielä linkki saksanpaimenkoiraliiton leirille, josko joku vielä haluaisi yrittää mukaan. Jalo ja mä ollaan niin valmiina.

Tottis leiri ja kaikki innolla mukaan !!!!


Kommentit

  1. Kuulostaapa reippaalta meno! Ihania kuvia jäältä :)

    VastaaPoista
  2. Liiankin reippaalta ja pelottavalta jäältä, ku otin kuvii oisin halunnu ukot käveleen siltaa
    pitkin, mutta se alko paukkua, siis jää :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥