Hei heinäkuu

Kirjoittelen paremmin, mutta kävin lisäämässä pari toivottua reeni videoo FB sivulle. Kun yksin kuvaa parempaan en pystynyt, yritän saada kuvaajan. Muutama kuva matkaan ja helteistä ( minulle kaameaa ) päivää kaikille. Pian palaillaan.

Lämpimästi tervetuloa Veera K. Kivaa kesää sinulle ja koirallesi ( kuvastasi päättelin ). Viihtykää ♥


Kommentit

 1. Juu ei täälläkään helteistä nautita :( mä kestän kun on pakko mutta sääliksi käy toi koiruus :(
  ollaan käyty uimassa joka ilta että hetkeksi viilenee keho ja siellä järvessä jaksaa juosta ja leikkiä vaikka miten pitkään. Kovin pitkälle lenkillekään en ole vanhaa rouvaa viitsinyt raahata onhan se uiminenkin liikuntaa. Pikkasen vähemmän plusasteita onkin luvattu jo viikonlopulle. Koita kestää siellä työmaalla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kauhiaa, availen täällä akkunoita. Pojat oli hetken lenkin jälkeen tuolla kellarissa huilimassa, nyt lähtivät syömään. Jalo oli plöts, Nipa kestää paremmin. Mulla olo vaan pahenee :( Voi vanhaa rouvaa, ei oo kivaa. Kohta pitää nousta lenkille yöllä. Koittekee jaksaa ♥

   Poista
 2. Apua, kurjaa kun helteet ei maistu. Kissoille ei tunnu mikään olevan liikaa, etenkään siamilaiselle. Kotikissa vaan hakee varjon ja nautiskelee sieltä käsin. Koittakaa saada iloa irti silti :) Onneksi pojat pääsee uimaan!

  VastaaPoista
 3. Juu, ehkä mun verenpaine ei tykkää helteestä :D Niiloa ei helteet kauheesti haittaa, Jalo uupuu nopeemmin ja sitten kurjaa että Jalo ei tahdo kovin uida. Kivaa kesän jatkoo sinne ja misuille ♥

  VastaaPoista
 4. En vaan kestä, miten komeita koiruuksia Niilo ja Jalo on! Neelakin varmaan rakastuis. ;) Ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥