Ruokahaluttomuus

Pientä sairastamista täällä tai mitä ikinä onkaan. Eturauhastulehduksen jälkeen saatu hormonipistos vaikutti Niilon ruokahaluun, joka on aina ollut kehno loistavasti. Ukko jyysti ruuat kupista ilman minkäänlaisia vaikeuksia. Nyt viimeinen viikko on ollut hankala, todella hankala. Ruokaan ei kosketa ja kaikki konstit käytössä. Minä niin tiedän ettei ruokaa vaihdeta paremmaksi, sitä ei syötetä lusikalla, leikitä junaa, lisäillä kasan päälle uutta herkkua, vaihdeta gurmee pöperöön, juoksuteta lautasta pitkin kämppää, kokeilla työpaikka ruokailua......Onko teillä huonosti ruokailevia, nirsoja koiria?  Missä kohtaa mennään siihen että kyseessä on oikea sairaus? Ukko on pirteä, jaksaa reenaa ja ääntäkin löytyy. Jos olisi uusi vaiva, mutta tätä leikkiä on leikitty aina, nyt vain hieman pidempään.
Joukkomme kasvaa, ihanaa ja tervetuloa Lotta ja kaunista kevään odotusta sinulle ♥

Kommentit

 1. Höh, meillä sais jo kiikuttaa ell jos ruoka ei maistuis.. Sillähän mä huomasin silloin Rockylla sen haavan kitalaessa. Nää syö vaikka mitä ja antaumuksella! Toisaalta kiva, ei tarvii miettiä kelpaako koirille. Häjyn ruokahalua voin vähän lähettää Niilolle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Häjyn ruokahalusta ku toi Jalon superahneus ei oo auttanu, nimittäin Nipa söi jonninmoisen
   annoksen :) Ruokahalu on loistava juttu ja mulla on tapana huolestuu kauheesti ja kaikesta :(

   Poista
  2. Ole hyvä! Mä oon tässä kans miettinyt, kun koirienkin takia huolehtii välillä ihan hirveesti ja välillä aivan turhasta, mitä se on sitten, kun lapsi syntyy. :o
   Hieno juttu, että jätkä söi!

   Poista
 2. Mitä se hormoonipistos aiheuttaa ja miten pitkään sen vaikutus voi näkyä?
  Ihan siis silleen ajattelen että meillä kun idiootilta vietiin pallit, niin ahneen koiran ruokahalu kasvoi ennestään ja sen lisäksi sen kroppa käyttää ruuan huomattavasti paremmin hyväksi eli ruuan määrää jouduttiin pienentämään rajusta. Kysyitkö ELLltä että miten tuo pistos saattaa vaikuttaa ruokahaluun? Hormoonijutut kun voi aiheuttaa yllättäviäkin seurauksia.
  Minä selvittäisin ensin sen ja sitten vasta miettisin että missä asennossa sen nyrkin kanssa sitä sapuskaa sinne nieluun väkisin ruvetaan tunkemaan ...
  (nimimerkillä koira joka ei suostunut syömään aamuisin mutta kun tuli ab-kuuri jossa 2 krt/vrk ja ei missään nimessä tyhjään vatsaan - joten oikeesti pakkosyötettiin kourallinen sapuskaa joka helkkarin aamu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soitin piikittäjälle ja kertoi että ruokahalun nousu ja lasku ei nyt muuten johdu
   hormoonista. Paitsi että jos on nirso muutenkin niin saatto syyä ittensä tappiin
   ja sokeritaso on korkeella ja paastoo siks??? Sai myös antibiootit ja nehän se söi
   ruuan kanssa ku sillon ruoka maistu epätodellisen hyvin :O
   Nyt tapahtu ihme sain sen syömään pienen annoksen porolaatikkoo ja pekonia, joo tiedetään, mutta
   eipähän ainakaan kuole nälkään :) Heti

   Poista
 3. Voi Niilo... Meillä on ollut kissoilla kahdenlaista ruokahaluttomuutta. Ellillä aikoinaan, koska hampaisiin koski suutelhduksen myötä - pehmeä ruoka maistui paremmin. Konstalla koska oli vain yksinkertaisesti nirso, mutta nykyisin on niin kova kilpailu pienen siskonsa kanssa ruoasta että syö lähes kaiken mitä tarjoaa. Niilo kuulostaa tosiaan oireilevan pistoksen myötä joten toivottavasti olo helpottaa pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä kissa oli todella kipee jo sillon ku lakkas syömästä tai oikeastaan se
   ei enää osannu syyä vaan puotteli suusta lattialle :( Katsoin Niilon koko suun läpi ja
   en ainakaan huomannu mitään outoo, mutta kuten yllä lisää asiasta :) Mä muuten
   annoin sen syyä nyt ihan yksin ton pienen annoksen, turha draama pois :) Ei se silti
   koskaan varmaan syö oikein ja hyvin.

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥