Toukokuun tohinaa

Heippa kaikille kiireen keskeltä. Mitä me ollaan tehty tai jätetty tekemättä. Paljonkin uusia tuulahduksia aivo pankissa hautumassa ja yhdet kokeet odottavat ottajaansa lauantaina. Mä oon niin valmis siihen kolmoseen ja saan varmaan nollan.

Huomenna reenataan jälleen ja samalla Himoksella Jalo hierotaan kuntoon osteopaatilla. Olisi myös tarkoitus jatkaa remonttia ostamalla tapettii lisää sekä maaleja. Olen niin ylpeä itsestäni kun tapetoin keittiön seinät niin ne todella olivat seinillä myös aamulla. Tapetit siis. Melko sileinäkin, jes. Oikeastaan mun ois parempi räjäyttää tää vanha tupa ja muuttaa telttaan mutta yritetään nyt ainakin.

Muuten valtakunnassa kaikki hyvin. Punkkeja riittää ja uima kelit odottavat. Vielä lopuksi höystän lauantain treffi kuvilla postauksen. Ihana Ninja neiti ja Jalo tapasivat ja ilonpito kuorrutti molempien turkit harmaiksi saviksi.  Pääasia että lystiä riitti.Uusin lukijamme Rita. Ihanaa kesän odotusta sinulle ja tervetuloa joukkoon :)

Kommentit

 1. Miten usein te treenaatte ja miten valmistaudutte kokeisiin? Saako koira palautua kunnolla ja/tai levätä ennen koetta.

  VastaaPoista
 2. Hei ja joo reenataan Nipan kaa vähän joka päivä jotain. Lenkin lomassa saatan ottaa liikkeestä maahan menoja ja Niilo nyt reenaa jopa pellolla itekseenkin. Kerran viikossa pyrin yhteisreeneihin tai koutsin silmien alle. Jalolla on hieman laiskempaa :D. Kokeisiin valmistaudutaan ihan samalla tavalla, tosin jätetään hyvät liikkeet ja hiotaan viikko kaks ennen koetta niitä missä on parantamisen varaa ja lopuks veetään pari päivää ennen koko sarja läpi :) Kokeen jälkeen huilitaan muutamia päiviä.

  VastaaPoista
 3. Jaa teilläkö ne on punkit jo löytäneet tiensä koiriin asti. :( Meillä ei vielä, vaikka kaikenmoisissa puskissa on möyritty vaikeuksia kerjäten. Mitään suojaahan meillä ei vieläkään oo, mut vois valkosipulit kaivaa esiin ihan varuilta, kuten aiempinaki kesinä. Tiiä sitten auttaako ne oikeesti mitään, mut eipä oo haittaakaan ollu.

  VastaaPoista
 4. no jalosta löyty aamulla neljä muhevaa ja nipan pippelin juuresta melkonen :( valkosipuli ei auttanut viime kesänä lainkaan ja nyt ois braveco resepti jos uskallan hakee :)

  VastaaPoista
 5. Mä tempaisin molemmille karvapersauksille Bravectot tossa toista viikkoa sitten. On ne vielä hengissä. Koirat siis. Ja punkkeja ei ole sen jälkeen näkynyt. Kokonaissaldohan tämän kevään punkkien osalta on Rakkimus 3 ja Hane 2. Ensimmäinen kerta kun kyseistä tablettia käytämme, aiemmin käytetty selkälitkuja. Valkosipuli ei meillä auta (kyllä sitä silti välillä syödään ihan muuten vaan) ja tilastollinen harhahan sen toimivuus onkin (jos testissä punkkien määrä on laskenut kymmenestä kahdeksaan niin joo, onhan se laskenut mutta...). Vaan loppukesästä sitten nähdään että toimiiko Bravectot meillä vai ei.

  VastaaPoista
 6. No kiitos mulla tulee huomiseks apteekkiin pillerit :) hierojan kanssa ku juttelin niin se taiga punkki on jo iisalmessa riesa :( vaarallinen punanen ja siihenkin auttaa noi pillerit eli huomenna naamaan eli kuonoon :)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä kokeseen!

  Minkä hintaseksi toi Bravectot teille tuli? Siinä tuntuu olevan ihan törkeesti hintaeroa, 15-90€ välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä soitankin heti, kauhee, haen töistä päästyä !! Kiitti

   Poista
  2. 68 2 tabua eli hinta on kaikissa apteekeissa sama. Ero tulee siitä kun niitä
   on kolmea eri vahvuutta :)

   Poista
  3. Täällä vaihtelee vissiin ihan muutenkin. Toiset saanu ell hyllystä halvemmalla ja apteekista. Ota tuosta ny sit selvää. :D

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥