Lauma henkeä

Kuinka nopeasti aika menee ja miettii onko ehtinyt kokeilla pennun kanssa kaikkea haluamaansa. Kerrataan hieman. Olemme opetelleet lauman kanssa arkipäivää ja sehän ei ihan pienoinen juttu ole, mutta kolme viimeistä yötä lauma on nukkunut samassa tilassa. Täysin ongelmitta. Kun painan poskeni tyynyyn hienoinen kuhke hälvenee ja hiljaisuus laskeutuu torppaan.

Me selvisimme pissa rundista yhdellä sisäpissalla ja yhdellä melkein pissalla. Kaikki muu on tehty ulos ja nyt miltei seitsemän tuntia menee yössä kevyesti.

Olemme harjoitelleet remmissä kulkemista, autoilua, kahlailua järven rannassa, tokoilua, namien etsintää, tänne käskyä perusteellisesti. Olemme tutustuneet uusiin ihmisiin, tilanteisiin, koirakavereihinkin. Töissäkin olemme piipahtaneet. Eíkä meillä ole kiire mihinkään, sillä joskus kaikkein tärkeintä on nuuhkia pennun tuoksua, joka on niin häviävän pieni aika. Lauma voi hyvin ♥

Ja sitten vielä perheen nautiskelija, joka taitaa suosiolla luovuttaa hoito vastuun Jalolle ! Kommentit

 1. Onpas fiksu ja oppivainen pieni teillä siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä Aapo oppii nopeesti :) Hepulit on vaan hurjia :D

   Poista
 2. Ompa teillä selvitty pissarundista vähällä! Me ei ihan noin helpolla päästy ;) ja vaikka pentua tekisi mieli raahata joka paikkaan, on myös se arkielämä ja yhdessäolo yhtä tärkeää. Ihanaa seurata teidänkin pienen taivalta, näillä kun ei ikäeroa kovin paljon ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin sitkee ja valvoin kaks viikkoa yöllä viemään ja päivällä ukko päivysti :D Tuo on totta että tekisi mieli, onneksi työ estää liiallisen raahuun ja onneks pidän töissä tunnin päivässä ja siinä näkee kyllä lapsia, vanhuksia ja ääniä :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥