Koiramaista pohdintaa

Huomenna jälleen reenataan. Mietin että olenko taas jotenkin myöhässä jostain, olisiko meidän pitänyt tehdä jo enemmän. Olenko unohtanut tehdä juuri sen kaikkein tärkeimmän. Entäpä isot ukot olenko muistanut antaa aikaa myös heille. Onko kukaan tuntenut itseään unohdetuksi.  Mitä minun pitäisi ottaa vielä huomioon ja mihin suuntaan kuljettaa Aapoa ja isojen reenien jatkaminen. Olenko minä pyörryksissä ?

Entä tarvitseeko aina tehdä ja suunnitella, lauantaina ainakin vaan nautitaan koiramaisesta päivästä ja kaikki tehdään ihan vaan hauskuuden nimissä. Siitä päivästä myöhemmin lisää. Meille tulee niin kivaa.

Kommentit

 1. Voin kuvitella, että isot pojat saattavat olla jopa mielissään kun saavat omaa aikaakin välillä ;) Toki aktivointi ja treenaaminen on tärkeää, mutta on varmasti mukavaa koirillekin viettää välillä niitä koiramaisia päiviä - lauantain ohjelmanne kuulostaa aivan mahtavalta! Taidamme mekin viettää mukavan kissamaisen päivän, en malta odottaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissamainen päivä kuulostaa ihanalta, ehkä rauhaa loikoilua ja leikkiä :) Meillä tosin tuohon
   lauantaihin liittyy myös hieman reeniä mutta ei niin vakavalla otteella, toivottavasti sulla ja mulla tulee kivaa :)

   Poista
 2. Herranjumala kun teidän "pikkutyyppi" on kasvanut!!!! ♥
  Mulla oli itsellä hirveän suuret odotukset kun otin tuon oman junnuni ja halusin että se osaa heti ja kaiken mahdollisen. No, alas tultiin ja lujaa. Tää oliki taas vähän erilainen luonteeltaan. Ehkä joku huippukouluttaja olisi tämänkin jo BH-kokeesta vetänyt läpi, mutta itse totesin että annan sekä itselleni että koiralleni puolen vuoden/vuoden hengähdystauon ja me vaan leikitään ja siinä samassa ihan hiukan jotain temppuillaan. Ja nyt siitä alkaa jo löytyä potkua, jeeeeee ♥ Mutta ei mennä asioiden edelle, nyt me vaan pidetään kivaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaan leikitään muistuttaa minua siitä kun olin sakuliiton koulutuksessa ja kuinka tärkeäksi asiaksi leikki siellä miellettiin. Kysyessäni Aapon jatkosta minulle edelleen sanottiin että leiki ja leiki hallitustikin. Sillä se pohja luodaan tulevia reenejä varten. Ehkä Jalon kohdalla tuo leikki sittenkin jäi liian ohueksi.Aapossa kyllä on potkua enemmän kunhan en sössi ja hätäile.
   Kasvanut joo :D Sitähän se tuomarikin näyttelyssä mainitsi ku isokokoiseksi rankkasi :D
   Todellakin pidätte kivaa ♥

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥