Tavallista suurempaa !!! ♥

´Lauantai vapaa sai hieman yllättävän käänteen. Varsinkaan kun en lomaile kovinkaan usein tai edes pidä vapaapäiviä se oli sitäkin tärkeämpi päivä. Se lauantai oli pyhitetty ystäville joiden seurasta en ole päässyt aikatauluista johtuen nauttimaan useinkaan. Anteeksi sinulle ihanalle kun jouduin lupaukseni rikkomaan itsestäni riippumattomista syistä. Yleensä pidän kynsin hampain kiinni sovituista luvatuista menosta. 

Minä minä enää tässä selittelen, eilen tuskin olisin edes pystynyt kirjoittamaan. Tämä tuli jotenkin niin puskan takaa, yllättäen ja hiippaili ihon sisään kutitellen. Samalla kertaa itketti, tärisytti ja hoki vaan tää ei todellista. Mä en tiedä edes koenko enää koskaan tuollaista tunnemyrskyä. Lisänä ystävän mukana eläminen ja saksanpaimenkoira jengin täysillä mukana olo ja kannustaminen. Kaikki tämä loi jotain ihmeellistä taikaa. Kaikkein suurimman isoimman upeimman virtuaalisen kukkapuskan ojennan ison työn tehneelle Sinille, Aapon handlerille. Näiden yhteistyö oli saumatonta ja luontevaa kehästä aina siihen suurimpaan kehään. Samalla tämä on makeaa kaikkien saksanpaimenkoirien puolesta koska täällä näitä melkoisen harvoin näkee. Oletteko valmiit !!!!!!??????

AAPO BARWAXAN BRAVE HEART ERI  NUOR 1  ROP  RYP 1 BIS2 SERT ♥ !!!!!!!!!!!!!

Hämeenlinna Tuulos


Ja kiitokset kasvattajalle tästä suurenmoisesta loistavasta koirasta. Se tunne ku BARWAXAN kajahti ilmoille !! Sain olla niin isosti ylpeä. Kiitos ♥

Kommentit

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥