Verikorva

Nyt se sitten iski pelätty ei toivottu vieras meidän perheeseen tai paremminkin Jaloon. Verikorvat ja paino monikossa !! Aivan normaali tiistai oltiin ukon kanssa hommissa mitään en huomannut erikoista mutta päästyäni kerrankin ajoissa kiirehdin metsään.
Siellä iski eka paniikki korvassa turvotusta ja toisessakin. Sanomattakin tiesin takaisin autolle ja soittelu kierroksen jälkeen sain ajan Hattulan Evidensiaan.Tunnissa oli paahdettava 90 km paikan päälle ainoan ajan saatuani ja siellä toinen korva olikin jo melkoisen pullea. Neuvottelujen jälkeen päädyttiin leikkaukseen ja pahempi korva tikattiin kiinni, toinen tyhjennettiin ja puhdistettiin.

Ote lääkäri kertomuksesta. Vasemman korva lehden verikorva avattiin kolmesta kohdasta biopsiapihdeillä. sieltä tyhjennettiin 10 ml verta ja tikattiin yksittäisillä tikeillä. Oikean korvalehden pieni verikorva tyhjennettiin punktoimalla, saatiin 3 ml verensekaista nestettä.


Nyt sitten toivotaan parasta että Jalon kauniit korvat saatiin pelastettua. Yhtä kaikki yhtä rakashan se on vaikka kukkakaalikorvana mutta ihminen on hieman ulkonäkö keskeinen. Pääasia on että kaikki meni hyvin sillä leikkaus kesti melkoisen pitkään.

Kauluri, kipulääkkeet, putsausaineet kuuluvat viikon ohjelmaan tiiviisti. Nyt odottelen Tapiolan korvauspäätöstä, operaatio kustansi 303 e ja koska oli jo ilta niin hain korvausta suoraan netin kautta. Kerron kuinka siinä kävi.  Palvelu oli Hattulassa aivan loistavaa ja Jalosta pidettiin erittäin hyvää huolta.

Kommentit

 1. Eiks LähiTapiolalla oo enää suorakorvausta? ;o

  Toivottavasti Jalo paranee hyvin eikä takapakkia tule <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on mutta ne sano että menee nykyään viideltä kiinni, aika outoo :O
   Viikonloppuna saa olla tuhti pussi mukana jos mielii ulos klinikalta ja kiitos ♥

   Poista
  2. No jopas. Olen myös ollut yhteydessä LähiTapiolaan toisissa asioissa, ja päätös vain vahvistui vaihtaa vakuutusyhtiötä, koska asiakaspalvelu oli jo niin tökerää.

   Paremmilla etuuksilla sai toisaalta paremman vakuutuksen niin pennulle kuin aikuisellekin (terveelle) koiralle.

   Poista
  3. okei mulla on käyny hyvä tuuri vissiin Tapiolan kanssa ku kaikki on mennyt putkeen ja aina on tullut toipumis toivottelut mukaan :O

   Poista
 2. Toipumisia Jalolle! Toivotaan myös, että saatte korvaukset vakuutuksesta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥