Heinäkuun mietteet

Monenlaista tekemistä ja kokemista muuallakin kuin koirailun saralla. Ja sitä työtä työn perään, onneksi todella sitäkin vielä on. Vaikka jaksamisen rajoilla senkin suhteen mennään. Ei se ole ihmisen homma jököttää puodissa kuutta päivää viikossa ilman lomia ja vapaita.

Hieman ollut valoa tunnelissa kun olen saanut soviteltuu mukavia juttuja arjen lomaan.  Pienikin irti otto arjesta reipastaa mieltä ja kaiken uuden kokeminen  luo avaruutta ajatuksiin.  Näitä lisää elämään ja velatkin saattaa vielä tuntua saatavilta.

Uskaliaita hyppäyksiä aiomme ottaa tässä kuussa. Reenit jatkuvat  ja elämä on mallillaan. Kaikki ukot voivat kohtuullisen hyvin.  Jalon korvaa tyhjenneltiin taasen mutta nyt on onneksi pysynyt littanana. 
 Niiloon laitettiin lisää nivelainetta ja painoa yritetään saada alas kemiallisen kastraation sivu oireena. Turkki toisella ainakin tuuheni ja kauniilla laineilla Niilo hiuksiaan hulmuttaa. 

 Ja jos uskallan sanoa jonkinlainen ilo ja onnistuminen on löytynyt meidän tekemiseen.  Toivottavasti virta riittää ja minun ohjaaminen petraantuu vielä tästä !!

Valtavan kivaa heinäkuuta kaikille ja muistakaa lomalaiset nauttia vaikkapa minunkin puolesta.  Minä yritän etsiä sitä mielenrauhaa pienistä kauniista asioista .


Kommentit