TK1 Tuulos Toko

Lupaamani postaus videon kera Tuuloksen koirakerhon järjestämästä toko kokeesta.  Kokeessa näkyy vielä hieman epävarmuutta Aapon kohdalla vaikkakin edistymistä on jo tapahtunut.
Epävarmuus kulminoitui aiemmin juurikin minun käyttäytymiseen ja mielialaan eli tilaan jonka sain heikkoina hetkinäni istutettua koiraan. Koirahan peilaa voimakkaasti ihmisen/omistajansa/ohjaajansa käytöstä ja tässä kohtaa tein paljolti hallaa omalla epäselvällä ohjaamisella. Reenithän sekä kisat rakentuvat paljolti ohjaajan mielentilaan ja huonolla fiiliksellä sanoisin olevan aivan turhaa edes lähteä yrittämään. Rauhallinen rento mieli iskostuu koiraan ja sitä kautta onnistuneisiin suorituksiin.

Itse kisaan jossa onnistumisen merkit alkavat näkyä yhä kirkkaammin ja tällä hetkellä ollaan jo hyvinkin pitkällä. Aapollahan oli havaittavissa kisa kammoa ja juurikin tästä syystä itse kisaamassa ollessani en saanut Aapoa hallintaan. Ei vaan paukut riittäneet ja jähmetyin kesken kisan.
Videolla taasen näkyy onnistuneita tilanteen haltuun ottamisia ja lupaavaa seuraamista. Intoa ja tahtoa tehdä yhdessä töitä. Kaukot luoksetulot este kaikki sujuvat. Yhdessä kohdassa Aapo hieman huolestui liikkurin napatessa kapulan ja kiirehtivän nopealla temmolla poispäin. Poika varmaan mietti hei mun kapula. Kentällä kuitenkin pysyttiin ja siinä ohjaaja on onnistunut jäljiltäni erittäin hyvin. Tietenkin opittujen  virheiden karsiminen/paikkaaminen on hankalaa mutta näinkin lyhyellä aikataululla edistyminen on silmin havaittavaa. 
                                                VIDEOT TULOSSA

       BARWAXAN BRAVE HEART TK1 ohjaaja Kristiina Kerttula Kiitos ♥
                   kuva Kristiina K
Kommentit