Syksyn maalailemaa

Syksy valui alas lokakuuhun ja ensimmäiset pakkasyöt levittäytyivät maahan. Missä pipot hanskat ja kaikki suloinen lämmin vaatetus, ehkä jossain varmassa paikassa.

Olemme jatkaneet voittaja luokan liikkeitä maltillisesti rauhaisaan tahtiin edeten. Ei ole kiirettä laisinkaan ja voimme keskittyä oikeaoppiseen suoritukseen tarvitsematta palata korjailemaan myöhemmin.
Aapo ratkaisi a-esteen omineen ja kesken reenien näytti kahdesti kuinka homma suoritetaan eli sekin saatiin häiritsemästä pois.  Mitään ongelmia ei näyttänyt olevan  esteen kiipeämisessä. Ehkä Aapo ei vaan aiemmin viitsinyt.

Olemme reenien lisäksi käyneet pienissä juhlissa ja tottakai hyvien juhlien henkeen kuuluu reenaus että koirat. Valtavan mukava päivä niin tuttujen kuin uusien kasvojen ja heidän koiriensa parissa. Paikkana oli hau hovi Hauholla ja päivästä tuli myös sään suhteen melko mukiin menevä alun ropsautusten jälken.Huomenna jatketaan jälleen kentällä Padasjoella ja lauantaina juhlitaan kesän päättymistä Saharan kentällä makkaran paiston merkeissä. Tosin kenttää emme hylkää vaan etsin sen varman paikan ja tussaan päälleni niin monta vaatekertaa että tarkenen myöhemminkin. Ehkä iän myötä ihminen heikkenee ja kylmän väristykset läpäisevät helpommin.  Ainakin kentän nimi vaihtuu jälleen Alaskaksi.  Mutta anyway mieluummin raittiissa kuin pölyisässä sisällä.

Loppuun hieman kuvia syksyisestä maisemasta lehdistä ja pienistä yksityiskohdista joita luonto tarjoilee nyt runsain mitoin. Metsissä on ihmisen hyvä olla ja pelloilla kaarrella.


Kommentit