Eläinten Päivä on tänään

Palattu on tuulimyllyjen maasta.Niitä oli paljon ja kaikkialla.Jalasjärvi oli sopivan piskuinen paikka majoitukseen ja iltasella kävelin parikin lenkkiä poikasten kanssa pimentyvässä illassa.
Sunnuntai aukeni tuulisena ja näyttely paikalla Kurikassa oli lähes tulkoon koleaa.Ensimmäinen kehä eli jälkeläisryhmä meni Jalon osalta loistavasti,poika jaksoi ravata innostuneena.
Seuraava varsinainen koitos sujui aluksi vireessä,mutta hienoisesti väsähti loppua kohden.Alku näytti lupaavalta Jalon saavuttua kehään nelosena,mutta tipahti tulokseen SG9.Loistava sijoitus siltikin,koiruuksia oli kehässä 17-18 ! Ja ei reagoinut ampumiseen lainkaan,jes.
Ehkä taas pitäisi katsoa peiliin,olisiko pitänyt jaksaa itse innostuttaa koiraa? Meinasin kyllä hylätä piilopaikkani ja lähteä juoksemaan,mutta pelkäsin pilaavani koko homman.Niinpä niin,elämä on jatkuvaa jossittelua.

Toivottavasti taskussa on reikä ja Jalon syömä nakinpala ( oksensi) ja toinen ( suusta kaivettu) ovat koulutuksessa käytettyjä eikä..noh..kyllähän te tiedätte! Ja omalla pihalla! Sitä kun omaa valtavan hyvän mielikuvituksen niin peikot alkavat vilistä nurkissa.

Kivaa viikkoa! Ja muistakaa halata ja pussata karvaisia kavereita!

Kommentit