Metsän poikiiTuntuuko teistä koskaan että mikään ei oikein onnistu ja päätä saa hakata seinään urakalla? Kulunut viikko on ollut juuri sellainen,koirat ovat olleet mahtavia,ympärillä olevat olosuhteet vaan kuormittavat.
Kaikesta huolimatta ja siitä syystä Evolla oli loistava pakkas huuruinen keli ulkoilla.Jalo mätti menemään pusikoissa ja Niilo vauhdilla perässä.Elämän riemua parhaimmillaan.
Mustin ja Mirrin uusi kanta asiakas systeemi on loistava.Tililleni oli kertynyt mukavat 32 euroja ja jätinkin summan poikimaan lisää.Jalo shoppaili itselleen uuden pannan ja melkoisen tyylikkään vieläpä.
Parin viikon päästä kohti uusia seikkailuja ja varattuna onkin mökki mukavuuksilla.Ehkäpä siellä voisi heittää ne aivot narikkaan ja ottaa tuulettuneina lähtiessä takaisin kalloon.
Ajattelin kysäistä koira hierontaa Jalolle,saattaisi tehdä hivenen ahtaille takaliikkeille hyvää,koska luusto on kuitenkin priimaa.Kysyvä ei tieltä eksy.Oletteko käyttäneet koiraanne hieronnassa? Olisi kiva kuulla kokemuksia!
Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Kommentit