Pohdintoja ja suunnitelmia

Me ollaan viikko, melkein huilattu reeneistä. Ihan jotain pientä otettu lenkin varrella ja paikkaa. Eilen taas aloimme tahkoamaan ja juttu luisti aika hyvin. Kokeessa ei luista, ei luista. Mistä tiedän, taidan etukäteen pelätä ja ei oo koettakaan varattu. Kaksi kiikarissa, Tuuloksella ja Lahdessa. Yllättävää että pienen tauon jälkeen Jalo osaa ja paljon. Ongelma on sitten keskittyminen kentällä ja ne kaikki muut. Ei ihan pieni ongelma.

Jalo osaa jo seurata liikuttavan hyvin, liikkeestä maahan meno ok, tosin asento hieman vino, este muuten hyvä, mutta meinaa heilua toisella puolella. Käännökset ok ja kahden minuutin paikka ok. Kapulan nouto esteen yli sujuu ja ote kapulasta vahva. Tosin puottaa haussa usein eteen, ei käteen.

Töitä tehty paljon oikeissa töissä ja sunnuntai viipotettiin Vääksyssä relaamassa ja syömässä. Ihanaa. Seuraava viikonloppu vapaa sellainen kulutetaan koirailussa, näyttelyä, luonne testiä, väsyä, mutta niin antoisaa. Näihin tunnelmiin palataan uutisten kera.


Kommentit

 1. Hei mä tuun fanittaa teitä Tuulokseen ja voin ottaa kamerankin mukaan! Olikos se niin, että Jalo pääsee kehään lauantaina? ;)

  VastaaPoista
 2. Joo kiva, toivotaan että saan paikan Tuuloksen tokoon, sanoivat että laita sähköposti yöllä heti kello 12 ku alkaa ilmot :) Joo, Jalo pääsee lauantaina kehään Lahteen, mikä oikku mulle lie tuli ku ilmotin ukon :) Ja totta kuvat ois kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Ookko Lahteen tulossa? Kiva nähdä jos tuut :)

  VastaaPoista
 4. Kyl mä aattelin tulla kameran kanssa kehän laidalle ainakin! Pitäähän sitä nyt tulla kattoo kun niin "lähellä" on :)

  VastaaPoista
 5. Kovasti kutkuttelis täälläki toi yhistelmä Jalo, sakemannikehä ja kameran kanssa heiluminen. ;) Saas ny nähä, että saako laiskiainen potkittua ittensä liikekannalle tuolloin.

  VastaaPoista
 6. Ois kiva, oi, ja jos oikein kiinnostaa Jalo ja saku kehä, saat mennä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, se ny ei ois kenenkään etu, että meikäläinen eksyis kehän SISÄpuolelle. :D Mut pitääpä mietiskellä sitä kehän ulkopuolta, jos sinne uskaltais yksikseen tulla haahuilemaan. :)

   Poista
  2. Uskaltas, me ollaan siellä turvana, sussu ja mä ja Jalo :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥