Toiveita

Minulla on ollut viime aikoina rankkaakin, mutta nyt kaikki on päätöksessä ja meni syteen tai saveen, minä yritän. Sitähän ei laiteta, eihän, yrittänyttä. Onnea on ollut myös arvonnoissa, olen voittanut kahdessa blogissa palkinnon. Kun palkinnot saapuvat, kuvaan ne ja kerron blogeista joista palkinnot sain. Kiitokseksi.

Monissa blogeissa on ollut, myös suosikissani Luuhulluissa toive postaus. Nyt ajattelin tarttua härkää sarvista ja toteuttaa toiveenne. Ehdottakaa, kertokaa mitä haluaisitte minusta ja koiristani kuulla. Mieluiten koiristani, ihan pienesti saatan paljastaa jotain muutakin. Ihan seiska osastolle ette minua saa.

Ei muuta kun kommentoikaa seuraavat postaukset, valitsen kolme kiinnostavinta ja yritän saada niistä mielenkiintoiset. Samalla palkinnoksi linkitän bloginne ja kerron mikä minusta blogissasi viehättää, jos kuulut lukija kuntaani. Linkitän kuitenkin valitsemani blogin. Voi että, uusia lukijoita, tervetuloa suurella ilolla ♥







Kommentit

  1. Onnea ja menestystä vielä tätäkin kautta! :) Teidän päivä kuvin postaus vois olla ihan kiva tai "syvellisempi" postaus teidän harrastuksista ja tavoitteista niiden saralta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltähän hupsahti ihan kaksi saman tein, mmmm vaikea valinta :) Kiitos ihana ♥

      Poista
  2. Päivä kuvin on varmasti hauska :)

    VastaaPoista
  3. Ny täytyy ehotella aihetta, joka mua ihmisten koiravalinnoissa yleensä erityisesti kiinnostaa, eli "miksi juuri nämä koirat valikoituivat sinulle?" Eli oliko esim. kennelin valinta ihan itsestäänselvä juttu vai pohditko pitkään eri vaihtoehtojen välillä, ja oliko sulla tarkasti mielessä millaista pentua etsit esim. luonteen puolesta? Muuttuivatko sun tärkeinä pitämät kriteerit Niilon jälkeen vai valikoituiko Jalo tismalleen samoin kriteerein kuin Niilo aikoinaan? Noi ny oli tarkentavina kysymyksinä pelkkiä ehotelmia, jotta ymmärrät mitä postaustoiveellani haen takaa, eli toki laajemminkin olisi kiva kuulla millä perusteella omat koirasi valikoit. :)

    VastaaPoista
  4. Vaikea,mutta erittäin mielenkiintoinen aihe,jossa riittä pureksittavaa. kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Tää toivois myös syvällisempää postausta harrastusten saloista ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥