Juhannus viikolla

Niilo on vähän ku viini. Paranee koko ajan vanhetessaan. Nykyisellään viisivuotiaana se alkaa muistuttaa ihmisen ajatusta ja hämmästyttävintä on arjessa kuinka se osaa jo kaiken. Minne mennään, mitä tehdään, milloin nukutaan ja parasta on se uskomaton tarmo mikä ukossa asuu. Aina valmiina toimintaan, mutta osaa myös rauhoittua tarpeen vaatiessa.

Jalo taas pysyy edelleen mussukkana. Turhia se ei koskaan ole hötkyillyt ja osaa todella rentoutumisen taidon. Aamuisin ukko on suloinen maatessaan omalla karvaisella viltillään unesta lämpimänä. Siihen tukkaan on kiva painaa aamuisin suukko jos toinenkin. Neljävuotias rakkaus pakkaus.

Parasta kaikessa on olla hirmu tärkeä. Maailman tärkein asia jollekkin. Ehdoitta. Kyselemättä. Vaatimatta. Ihan vaan olla ♥     Samalla toivotamme aivan ihanaa JUHANNUSTA omistajille ja karvaisille kamuille ♥

Kommentit

 1. Kiitos samoin teille <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat pojat. Juuri noin ne oppii ajan kanssa tuntemaan. Meilläkin luetaan 11 vuotiasta Elliä kuin avointa kirjaa. Tokihan me ymmärretään mitä emäntä sanoo vaikka tuskin ymmärtäisi kukaan muu. Mukavan rentouttavaa juhannusta teille ja paljon niitä suukkoja paksuihiin turkkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kissoille oikein spessu terkut ja suukkoset nenujen päihin ♥

   Poista
 3. Voi miten ihanan koskettava ja vilpitön teksti! Juuri nuo asiat jotka Niilosta kerroit kiehtoo vähän vanhemmissa koirissa (ei sillä että Niilo olisi vielä vanha :D). Hyvää juhannusta myös teidän porukalle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥