Ropinaa

En tiedä teidän kaikkien asuinkuntaa, mutta täällä sataa. Päivittäin ja yleensä kaatamalla. Helteestä en todellakaan välitä, mutta alkaa vaivata motivointi koirille että asiakkaille. Puhuinko todella asiakkaista. Meidän piskuisesta kylästä asiakkaat katosivat. Jättivät mökkinsä, pakkasivat kimpsunsa ja suuntasivat kuka etelään tai ihan oikeaan etelään.
Minulla onkin kaksi isoa ongelmaa. Saada asiakkaat takaisin kylään ja tekemistä ukoille. Sadetakki päällä ollaan kyllä ulkoiltu, mutta hei tuo reenaaminen kaato sateessa alkaa hieman harmittaa.

Ihan vapaasti saa ratkaista ihan kumman tahansa vaikeuden. Muistakaa että ukot ovat jo syöneet puruluita rekallisen, kastuneet tuhannesti, autoilleet satoja kilometrejä, saaneet haleja ylen palttisesti, etsineet piilotettuja nameja asunnosta ja vaikka mitä. Asiakkaat saaneet mainontaa ja vielä hiukan mainontaa. Ostakaa vesipatja, hiiliä, hyttysmyrkkyä, uimapuku, aurinko rasvaa, hah haaa :)

Kuinka te jotka olette ikuisen suihkun alla selviätte. Villapaitaa tiukemmin päälle ja mopin varressa kuraa pyyhkien.Kertokaa ja jakakaa vinkkejä. Ihan vaikka FB kommenteissa innoksi muillekin.
Kommentit

 1. No minusta toi yllä oleva (onko Jalo) onkin jo ratkaissut kaikki pulmat, jatkakaa samaa tahtia, terveisin Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten mainitsinkin Niilo :) Mutta että Niilon saa tuohon tilaan aktiviteettia
   olisi tarjottava runsaasti ja tuossakin ollaan muistaakseni aamu reenin jälkeen :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥