Avoimeen

Tiedä mitä menin tekemään kun Niilon kisoihin ilmoitin. Me tuskin ollaan valmiita, olemmeko koskaan. Yksi asia kun on kunnossa niin toinen alkaa mättää. Meillä sujuu melko hyvin seuruut, liikkeestä maahanmeno ja seisominen. Yhden kerran kääntyi seisomisessa katsomaan taakse.
Hyppy on ok jos muistan sanoa istu mahdollisimman nopsaan ja liikkeestä pysähtyminen onnistuu 10/8 kertaa :) Kapula tuodaan hilkulle ja tarvitsee olla erittäin nopea että saan sen käteen. Paikkamakuu sujuu pihalla saunan takana loistavasti vaikka puuhaisin sisällä nuo minuutit.

Mä todella yritän päästä porukka reeneihin, mutta aina on jotain tai jokin aika mikä on meille mahdoton. Jos minä joskus pääsen täältä maalta pois lähemmäs kaikkea, ei ihan isoon kaupunkiin vaan tästä isompaan. Jos olen vielä kunnossa henkisesti ja fyysisesti tulen nauttimaan katuvaloista, reeneistä, reeneistä jopa halleissa, lyhyistä ajomatkoista ja varmaan kaipaan takaisin maalle. En tosin usko.

Luuhullut paiskasi meitä haasteella, kiitos palataan asiaan. Tilda ihanaa että liityit joukkoon ja mukavaa Joulun odotusta sinulle ♥

Kommentit

 1. Muistat vaan et kokeessa tais joutua oottamaan lupaa ennen ku sen kapulan sai ottaa pois. Mä en vieläkään tiedä ilmotanko Tiina Heinon kokeeseen vai en. :D Treeneissä kaikki on sujunut niin, että vois jopa ykkösen saada jos kokeessa tekee yhtä hyvin. Muttaku ääh.. tätä menoo en ainakaa saa sille TK2 ennen sääntö muutosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pysty oottaan :D Mä tiedän etten saa tota liikettä itkullakaan paremmaks, mutta jos sais ees muutaman pisteen :( Tuskin mäkään saan TK2, toisin sanoen Niilo :D Mulla vois olla yksin paremmat mahkut...Ilmota vaan :)

   Poista
  2. No niinhän mä ilmotin. :D Mahdetaanko olla samana päivänä kokeessa, eri paikkakunnalla vaan. :p

   Poista
  3. Millon sä meet?? Mä taidan jättää väliin, alko hirvittää :O

   Poista
  4. 23 päivä. Katoin vaa et tuulokses on samana päivänä. :) No jos kaukot ja estehyppyki sujuu niin on silti mahdollisuudet ihan hyviin pisteiseen vaikkei nouto menis täysin putkeen. :)

   Poista
  5. Sama päivä, hah sama päivä :) Ku aamulla herätään meillä on niin samat
   fiilikset :D Tai sitt tavataan jossain ku ollaan karattu koko kisoista :D

   Poista
  6. Jee meille vapautu paikka seuramestis kokeeseen. Voi olla et peruutan ton 23 päivä kokeen ja meen siihen viikkoa aikasempaan johon alunperin halusinkin. :) Ellen sit innostu ja mee molempiin.

   Poista
  7. Molempiin samalla vaivalla ja innolla :) Kato sitt harmittaa jos eka menee loistavasti ja vauhti on päällä :)

   Poista
 2. Siinä on kyl puolensa, että on ne katuvalot sun muut "sivistyksen" edut - etenki tälleen pimeään vuodenaikaan. Ja silti maaseudulla on ne puolensa, jotka saa hinkumaan pois noiden "etujen" ääreltä. Kaikissa paikoissa on plussat ja miinukset, mut myönnettäköön, etten yhtään pahastuis, vaikka teikäläisen pesuekin hilautuis joskus vähän etelämmäs. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos ♥ Monesti aatellu että jos ois mahkuja toi Vääksy alkas olla jo
   siedettävän rajalla :) Näin pimeellä ja hiljasella myynnillä ne plussat kätkeytyy
   todella hyvin :)

   Poista
  2. Vääksy on varmaan aika mainio. :) Lyhyt matka "isoon" Lahteen, mut kummiski tilaa elellä ja varmaan se kauppaki tosiaan käy, ku läpi vuoden siitä porukka kulkee eestaas - etenki kesäisin.

   Poista
 3. Joskus se valmiustila on vain kiinni siitä päätöksestä, että tämä on hyvä. Hyvä te! Tsemppiä treenilöihin ja kokeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaikka äsken kapulan kanssa meinas itku tulla, muut meni ok :) kokeessa
   mä möhlin ku alan häslää :D

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥