Avoimen luokan korkkaus

Avoin luokka korkattu jännityksellä. Eniten pelkäsin paikkamakuuta, joka yllättäen onnistui ihan hyvin. Seuruut ok, sivulle tulossa hieman vinoutta. Liikkeestä maahanmeno ok, mutta seisominen kääntyi. Oi miksi ? Täydelliset flopit kaukokäskyt ( sekoilin minäkin kun en edes tiennyt että ohjeet luetaan liikkurin lapusta ) ja ehkä kova betonilattia. Kapulan tiesin huonoksi, mutten ihan noin huonoksi. Tällä saimme tuloksen 110 p ja kolmostulos eli ihan olen tyytyväinen ja este onnistui hyvin, mitä hieman jännäsin. Nyt hienosäädetään ja heti huomenna tartutaan puutteisiin joihin lukeudun ennen kaikkea minä.


Kommentit

 1. Ei muuta ku reeniä ja uusia kokeita, ne kokeet on vähä ku maksettuja konsultaatioita missä mennään. ;) Tuloksen nappasitte silti. :)

  VastaaPoista
 2. Just aattelin että hyvä maksettu reeni ja noi kaukot kipeillä jaloilla saattaa tuottaa tuskaa ellei osu hyvä päivä ja alusta :) kiitos💜

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Jep. :) Toi betonialusta kuulostaa vaa iham hirveeltä esim noutoa ajatellen. Vähä aika sitten näin videon missä koira lähti kapulalle, liukastu ja löi leuat betoniin..

   Poista
  2. Ja musta tuntuu että Niilo inhoo parkkihallia, se jotenkin menee alas
   tai sitten se oon mä, olihan siellä mattoo luoksetulossa, mutta muuten sementtiä ...

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥