Joulukuun reenit

Viikko taas kulahtanut ja ollaan me reenattukin. Kapulaa ollaan petrattu ja kiitos Noora vinkistä. Ollaan seurailtu kapula suussa ja hyvin menee. Lisäksi olen ajatellut vaihtaa kapulan noudon suoraan sivulle. Muutama kerta jo onnistunutkin, ainakin huomattavasti helpompaa kuin eteen tulo, joka jää auttamattomasti liian kauas. Oi miksi en alusta lähtien tehnyt noin..
Torstaina viimeistä kertaa Jalon Bh koulutus ja ainakin meillä on ollut hauskaa ja mielenkiintoista. Tiedä koska kokeeseen menemme vai menemmekö lainkaan, mutta hyödyllinen kurssi kaikkineen on ollut. Seuraamista rutkasti erilaisissa ympäristöissä, kentältä kaduille. Ohitteluja ja ohitettavia. Erilaisia koiruuksia, paikkamakuita ja häiriöitä. Ihan jokaiselle koiruudelle sopivia arki päiviinkin räätälöityjä teho iskuja. Ja missä tätä harrastamme, Koirakoulu Onni, Jämsä.  

Joulukuussa olisi koirakoulun tiimoilta jouluinen kävely ja jos vain jaksamme lähdemme tarpomaan vilkkuvaloin katukuvaa koristamaan. 

Ihanaa joulun odotusta kaikille ja reenit jatkuvat meillä normaaliin tapaan. Lauantaina halli kutsuu Niiloa ja kirjoittajaa sekä saattaapi Jalokin piipahtaa pienellä osiolla.


Jouluisasti tervetuloa uusi lukijamme, Siiri jos oikein bongasin :) Ihanaa joulun odotusta :)

Kommentit

  1. OiVoi miten fiksun näköistä seuraa sulla siellä on :) ja ihania tonttusia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja tonttuset asustavat työpaikalla ennen uuteen kotiin siirtymistä :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia todellakin :) Ihanaa joulun odotusta sinnekin ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥