Sydämen asialla

Joulu siinä vilahti mukavasti joulutta. Töissä saa pukin naamoista ja punaisesta aivan tarpeekseen. Päivitetään nyt reilu viikko sitten Jalon käynti Tampereella maha/oksennus tauti epidemian takia.

Kokeita otettiin ja maha, keuhkot ja sydän kuvattiin. Sydän kysyy joku, noh lääkäri oli kuulevinaan sivu äänen ukon sydämestä, joka osoittautui onneksi aivan vääräksi :)  Pienen paniikin se aikaan sai ja kaksi unetonta yötä vietin kieriskellen ja pohtien josko Jalo raukka minulta otetaan pois. Lääkäri kun muisti mainita sakemannien perinnöllisestä sairaudesta, siis sydän että siinähän voi elää kaksi kuukautta toteamisen jälkeen. Kamalaa.

Noh soitoilla sisään Seppo Lambergin hellään huomaan Lahden Univetiin ja tunnin sydän ultran jälkeen reipas Jalo sai täysin terveen sydämen paperit ja vieläpä loistavilla arvoilla. Huikeilla.
Ja kiitos huippu ammattilaiselle ja osaavalle lääkärille, en voi kuin suositella.

Minulle tämä oli maailman paras joululahja ja kaikki muu alkoi tuntua turhalta. Kunhan vaan saan noihin untuvaisiin karvoihin vielä pääni painaa useita useita kertoja ja kuiskata, minä tykkään susta kamalasti ♥
Ja kaksi ihanaa uutta lukijaa ♥ Tervetuloa ja kaikkea hyvää vuodelle 2015 ♥ Johanna ja Heli :)

Kommentit

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥