Aapo ♥

Hei kaikille ja todellakin laumamme kasvoi uudella jäsenellä hieman ennen juhannusta. Olihan tätä asiaa pohdittu jo pitkään, mutta aina mietti asioita liian vaikean kautta. Sitten vaan päätti että nyt tai koskaan lauman kasvatukseen ja otetaan päivä kerrallaan iloineen ja murheineen.

Pojan saapuminen kotiin oli Niilolle todella helppoa, olihan ukolla kokemusta jo Jalon kasvatuksesta. Yllättäen Jalo otti asian raskaasti ja pieniä murahteluja on kaikunut pitkin aikaa. Haistelee kyllä varoen mutta pakenee pian jälleen paikalta. Olemmekin varovaisia ja annamme ajan kulua rauhalliseen tahtiin. Pitää yrittää löytää ukoille sitä omaa laatu aikaa niin yksin kuin erikseen. Tänäänkin Evolla Jalo pääsi peuhkaamaan Fronyn kanssa ja pikkuinen tapasi ihastuttavan Aidan, joka on vain kaksi viikkoa vanhempi.  Kivaa seuraa siis tiedossa ihan jokaiselle.

Ja mistäkö poika sitten saapui, BW kennelistä kuten Jalokin. Kuten otsikosta paljastuukin muutaman päivän miettimisen jälkeen ja suloisia kasvoja katseltuani nimeksi valikoitui Aapo. Aapo on erittäin reipas, utelias, seurailee mielellään ja tykkää ruuasta. Jotenkin mulla on sellainen kutina että ihan niin rauhallisesti emme tule pääsemään kuin Jalon kanssa. Haitanneeko tuo mitään, elämässä pitää olla sutinaa ja säpinää, sohvan ehtii hinaamaan hautaan.

Blogi tulee pysymään ajan hermolla entistä tiukemmin, päivitän pentu kuulumisia kasvuineen, sopeutumista laumaan, ensimmäisiä koulutuksia ja tottakai Niilo ja Jalo seikkailee aivan yhtä lailla menossa mukana. Uusi tai tukevasti matkassa oleva "vanha" jäsen pysy mukana tai hyppää mukaan. Tylsää ei tule olemaan.

Kommentit

 1. Ihanaa saa Aidalle pentuseuraa <3 <3 oonko muistanut edes onnitellä perheenlisäyksestä :) Onnea ja kaikkea hyvää sulle ja kolmelle karvakaverille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet sinä ja sielunsisko lukee ajatukset jos ei muuten ♥ Meillä tulee oleen niin kivaa ♥

   Poista
 2. Ajattelinkin, että taitaa olla BW kun oli ihan sen näkönen :D Mitkä vanhemmat tällä on? Ihana nimi, aika supersuloinen pakkaus :) Onnea uudesta koiruudesta, ja stemppiä Jalolle asian sulatteluun, eiköhän sekin totu uuteen nassuun laumassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanni eli Iksu ja Qrystal :) Jalo tyrmisty jotenkin, mutta jospa niistä tulis
   leikkakaverit aikaa myöten :) Ja kiitos onhan tää ihanan työlästäkin :D

   Poista
 3. Oi että ♥ Onnea uudesta pennusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos on tää kaikesta sekamelskasta huolimatta ihanaa ♥

   Poista
 4. Ah, Aapo <3 voi mikä pieni hurmuri.

  VastaaPoista
 5. Kääk miten ihana pallero!!:)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana!! Onnea pikkukaverista ja tsemppiä tuon kanssa! :D Osaa pieni pentu vain kummasti työllistää. Kuin pikkulapsen perässä juoksisi :-D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ja yöllä saa kerran käydä ihailemassa kesäistä luontoa ♥ Kiitos

   Poista
 7. Voih.... ♥ Onnittelut vauvasta!!!!!! Jään mielenkiinnolla seurailemaan Aapon kasvamista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on ihana :) Kiitos ja blogisi vakio lukijana seuraan Viskin kasvua edelleen
   ja ehkä palailen aiempiin postauksiisi uudella innolla :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. ♥ Kiitos ja hän on ja menenkin heti tutustumaan sinun blogiisi :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥