Kolmen kopla

Ajattelin kirjoittaa kolmen koiran elosta hieman tarkemmin. Huomattavasti paremmin kaikki on mennyt kuin ounastelin. Tapanani on kauhistella asioita joskus liikaakin ennakkoon, mutta tällä hetkellä kaikki on ihanasti hyvin.

Asiaa helpottaa Niilon suhtautuminen penskaan. Kohteliaasti ja mielettömän viisaasti todellakin jätti hommat leikkimisineen Jalolle.  Tänäänkin katsellessani Jalon ja Aapon leikkiä uskon Jaltsinkin nauttivan ipanan tuomasta energiasta. 
Jalohan on aina ollut hieman laiskan puoleinen leikkimään, mutta nyt kirmataan nurmikkoa nurin. Ihmetyksen aihe on myös kuinka teräviä naskaleita kestetään ja kestetään ja kertaakaan ukot eivät ole kunnolla vielä suutahtaneet.

Lenkitys tuottaa vielä harmaita hiuksia aika ajoin. Yleensä huolen aiheena on mun täydellinen sotkeutuminen hihnoihin, kun päästään auto tieltä rauhallisille teille ja päästän Nipan irti kaikki sujuu loistavasti. Välistä kuljen Jalo vyötäröllä ja ehkä myöhemmin hommaan sellaisen taluttimen johon pystyn edes kaksi kytkemään. Onko kellään kokemuksia sellaisesta ja kertokaa usean koiran omistajat lenkkeilyistänne. Jos postaatte omaan blogiinne oman kirjoituksen asiasta, linkitän bloginne avuksi myös muille.
Kertokaa se sitten minulle kommenttina.

Jos kahden koiran omistajana oli ihanaa niin kolmen erilaisen luonteen seuraaminen se vasta antoisaa onkin. Rikasta ja rakasta.Kommentit

 1. Ihania kuvia, nuo sakut ovat niin <3 Tulee ihan oma Essikulta mieleen ;( Rapsutuksia koko poppoolle! Sakemannit ovat Rakkaus ruskein ja mustinmerkein <3 vai miten se nyt meni.

  VastaaPoista
 2. Kiitos❤ rapsut toimitetaan perille ja just ihan niin :)

  VastaaPoista
 3. Ihan sattumalta tuli googlessa tälläinen eteen ja voin kyllä kertoa että olin suunnattoman iloinen ja herkistynyt..Oon aina tykänny sinun koiristasi niin paljon Nipa Nokkela, Jalo Jomera ja tietysti Aapo Ampiainen...laitan sulle fb:hen linkin toiseen jutskaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että löysit meidät ♥ Ihana sinä ja tervetuloa mukaan ja kiitos sukunimistä :D

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥