Syksyn menoja

Syksy alkaa hiljalleen muotoutua ja palikat poksahtaa paikoilleen. Varmoiksi valinnoiksi on seuloutunut mätsäri Tampereella, Onnidog Jämsässä, näyttely Hyvinkäällä, näyttely Lahdessa, toko-koulutus Tampereella ja näyttely koulutus Jämsässä.

Lisäksi jatkamme omalla porukalla tokoilua ja jotenkin syksyn saapuminen on ihan lohdullista kun on kunnon suunnitelmat. Minä tarvitsen pimeään aikaan kunnolla puuhaa ja imen näistä hurjasti energiaa. Jotenkin sen pimeyden ja koleuden läpi vain kahlaa hujahtamalla ja illalla reeneistä kotiuduttua on kiva sytyttää kynttilä.  Nyt on hyvä mieli ja ainahan tässä on tilaa vielä yllättää itsensä.

Kuinkas teidän syksyn suunnitelmat, rauhoittumista vai tukka putkella menosta toiseen ?

Kommentit

 1. Tukka putkella mennään meillä. Sillon on taottava, kun rauta on kuumaa. Jälkeä niin pitkään kun maa pysyy lumettomana. Nyt tehdään kunnon pohjat, niin ei tarvitse sitten myöhemmin ihmetellä, niinkuin Caran kanssa. Pysyy ohjaaja virkeänä ja pennun hampaat on vähän vähemmän pahanteossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että ootte pirteitä :) meillä taitaa jälki jäädä kevääseen yhdellä kurssilla jäljen teossa ehditään penskan kaa käydä ❤

   Poista
  2. Ja mä en tienny tulokkaasta ja uudesta blogista ❤ onnea kovasti ja nyt mulla on lukemista ❤

   Poista
 2. Voi olla mekin reissataan Hyvinkään näyttelyyn Batun kanssa, olisi kyllä hienoa nähdä velipoika ihan livenä :D Sulle ois yksi haaste: http://sanniswindow.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos haasteesta, yritän värkkää sen :) Toivottavasti tulisitte kaikki BW porukat, yksin siellä
   ois hieman kurjaa :D

   Poista
 3. Sinut on haastettu ;)
  www.eigenkarolina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteita siis pukkaa, tarttee varmaan ottaa kohta vapaata töistä :D Kiitos :9

   Poista
 4. Ai kappas, sut oli haastettu jo aiemminkin :D No vastaa molemmille ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥