Sairastupa päivitys

Hei kaikille eläinlääkäristä. Onneksi sattui oikea eläinlääkäri paikalle alun jälkeen. Ensimmäinen ei tiennyt mitään ja olisi halunnut korva tutkimusta varten rauhoittaa Niilon. Rydellin Jouko hoiti sitten homman kotiin mallikkaasti tutkimalla korva käytävän ja silmän .Hornerin syndroomaa epäillään eli näkö hermon tulehdusta joka aiheuttaa halvaantumista eli roikkuvaa alaluomea.

Itse hermotulehdukseen antibiootit eivät pure mutta varmistaakseen muut tulehdukselliset syyt äijä sai antibioottikuurin. Tilannetta seuraillaan ja outoja oireita kuten pään riippumista tarkkaillaan. Vaurio korjaantuu kuukaudessa kahdessa ja jos ei tutkitaan tilannetta uudelleen. Hermon tulehtuminen ei johdu tapaturmasta, saattaa olla idiopaattinen tai selittämätön. Näillä mennään eteenpäin. Kertokaa jälleen jos on kokemusta hornerista ?

Kuvassa tänään otettu alaluomi edelleen roikkuu punaisuus hälvennyt, silmä vielä sisäänpäin.

Kommentit

 1. Kannattaa kysellä sit useammalta lääkäriltä ohjeita tuohon horneriin, jos se pitkittyy, ettei tule lisävaivaa. Itse tein sen virheen, että kysyin toista mielipidettä liian myöhään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui nyt kiinnostaa eli en jätä asiaa tähän :( Kiitos

   Poista
 2. Voi Niiloa <3 Onneksi saitte asianmukaista hoitoa ja jatkotoimenpiteet on hoidossa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Voi Niiloa!!! ♥ Tsemppiä teille, toivotaan ja rukoillaan ettei vaiva pahene!!! ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥