Sairastuvan terveiset

Kurjia uutisia. Niilolla todettiin uveitti joka on silmän sidekudoksen sairaus. Oireina alaluomen roikkuminen ja punoitus. Kipuakin havaittavissa pojan alakuloisuuden myötä. Eläinlääkäristä ei sen enempää mutta koulutuksessa kannattaisi ottaa huomioon kuinka isokokoisia koiria käsitellään. Ja ihan ei kannata hakeutua alalle jos pelko painaa ekana päälle kohdatessaan sakemannin.

Hoidoksi saimme silmätippoja sekä atropiinitippoja jotka laajentaa pupillia ja helpottaa kipua. Mistä tämä sitten on tullut voi vielä vain arvailla. Päähän kohdistunut isku on saattanut painaa silmää syvemmälle esim koirien leikkiessä ja tömähtäessä toisiinsa. Lisäksi on hurjempiakin vaihtoehtoja aina kasvaimesta ihan vaikka mihin. Onko kellään kokemuksia moisesta vaivasta? 

Nyt tarkkaillaan ukon vointia ja siirrymme seuraavaksi ihan oikealle eläinlääkärille. Harmiksi oma lääkäri lähti juuri lomaileen. Lääkäri jossa Niilo viihtyy loistavasti.

Kommentit

 1. Voi ei... Paranemisia Niilolle ♥ Ei ole kokemusta silmävaivoista, mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tuleman pitää ja peukut on pystyssä ettei olisi mitään vakavaa!!!!! ♥

  Mullakin on kokemusta noista lääkäreistä...grrr... Ymmärrän että Viskin kanssa on vähän varovainen, kun se on sellanen ärrimurrikka ja siitä aina etukäteen kerronkin. Mutta muutaman kerran lähdin pois eläinlääkäristä Jimin kanssa, kun yritettiin väkisin laittaa kuonokoppaa, vaikka koira ei sitä tarvinnut eikä toimenpide edes olisi sitä mitenkään vaatinut.... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Huomenna soitettava uudelleen toiselle klinikalle, googlettamalla löytyy karmaisevia vaivoja :(
   Tuoltakin olisi pitänyt lähteä pois, olen kuullut nyt ettei kukaan mee noille kirveelläkään :)

   Poista
 2. Voi ei. Niilolle paranemesia! <3. Peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Niilolle paranemesia! <3. Peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 4. Voi höh. Paranemisia Niilolle! Ja ihmeellistä toimintaa lekurilta. Itelle ei oo tommosta pelkäävää tyyppiä koskaan sattunu, mut eräälle sakun omistavalle kaverille on. Ei jätä tosiaan kovin vakuuttavaa fiilistä ammattitaidosta, jos lääkäri pelkää potilastaan ilman, että siihen on mitään aihetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta huomenna paremmalle lekurille, en ihan luottanu kauheesti
   tuon arvioon :( Kiitos tsempistä ♥

   Poista
 5. Voi Niilo <3 Nyt perushoitoa ja sitten vielä omalle lääkärille jatkamaan tutkimuksia!

  Kyllä niillä lääkäreillä on joskus ollut haasteita 5 kiloisen kissankin kanssa. On lähinnä huvittanut katsoa vierestä, kun tekisi mieli tarttua kissasta että näin siitä pitää ottaa kiinni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja kissa voi äkämystyessään olla aika pahana :D Tiedän kissaa
   ekaa kertaa pesseenä ja lääkkeitä antaneena ja jos sattuu epäkelpo
   lekuri kissa ei varmaan tykkää :( Omaa lääkäriä en saa kahteen viikkoon joten
   univettiin käy tiemme :) Kiitos ♥

   Poista
 6. Paranemisia Niilolle ♥ ja paljon rapsutuksia kaikille karvakorville, sekä emännälle voimahalit :) toivotaan, että ukko tokenee ja simmu paranee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos, taas tultiin lekurista, ehkäpä näköhermoon liittyvä tulehdus :( Kirjottelen
   pian asiasta paremmin ♥

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥