Kevät touhuja

Kalenteri täyttyy kiivasta tahtia ja tokoilu todellakin jo aloiteltiin muutama viikko sitten. Tämän viikon agendana olisi yksi osteopaatti Jalolle ja yksi näyttely Aapolle. Periaatteessa jokaiselle viikolle on ladattuna ainaskin kaksi tapahtumaa jollain muotoa ihan pitkälle kesään. Ihanan väsyttävää.

Eilisellä tokotunnilla keskityttiin suoraan sivuun ja seuruuseen, katsekontakteihin ja kaukokäskyihin. Kotiläksynä emme saa seuruuttaa vaan teemme aktiivisesti niitä kontakteja. Samalla yritän aamuisin juoksennella torilla, juu ihan totta. Seistäkin yritämme samaisella torilla. Muutoin aapo edistyy hyvin, sanoisinko uskaliaasti että loistavasti, se on hiinä ja hiinä mitä menen pilaamaan jossain kohtaa. Varmasti tulen sen tekemään, kysymys kuuluukin onko se peruuttamatonta vai korjattavissa.

Aaposta on kuoriutumassa melkoisen kiva pakkaus, sanoisinko rakkauspakkaus. Hirmuisen touhukas miehenalku metkuineen. Tykkää kovasti raahata mulle milloin mitäkin ja tietty odottaa pientä palkintoa toiminnasta. Bravuureina viilipurkkien keräys lattioilta ja ukkojen kakkakasojen ilmaiseminen keräystä varten. Töissä ei tarttis ihan kaikkee kerätä palkan toivossa, ku rekkaautollista makupaloja ei oo tarjota. Yöt nukkuu hyvin isojen kanssa ja jotenkin hirmuisen vaatimatonkin hän on. 
 Todellakin olen tyytyväinen ihan jokaiseen valitsemaani mieheen, mitään en ottaisi kenenkään luonteesta pois, hippasen Nipan terveydestä voisin ottaakkin, mutta muuten en. Miten teillä oletteko valitsemiinne koiruuksiin täysin tyytyväisiä vai sanooko jokin pieni ääni joskus jotain muuta??


Kommentit

 1. Tuto on mulle täydellinen koira, paitsi suolisto-ongelmista voisin kyllä luopua. Paitsi olen kyllä oppinut niiden kautta tosi paljon ja nyt tilanne on jo parempi:) Ihanaa kun lumet sulaa ja päästään maastoon treenaamaan oikein kunnolla. Tottiksessakin ollaan oltu tauolla ja oikein sormet syyhyää, että päästään taas hommiin. Kaikkea hyvää teille ja rapsutukset ihanalle Aapolle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuto on ihana ♥ Todellakin kentät sulaa ja päästään reenaan, toivottavasti
   osutaan joskus taas samoille kentille tai koulutuksiin :) Rapsut toimitettu
   perille ja täältäkin Tutolle rapsuja, ihana ku alat parantuu :)

   Poista
 2. Olen kissojen suhteen tietoisesti rotuni valinnut ja voisi sanoa, että täydellinen rodun edustaja saa niin raivon partaalle kuin rakkaudesta pakahtumaan. Ja sen tekee Konsta <3 Pipana sen sijaan on hellyyttävän ihanainen kaikissa tekosissaan. Eli periaatteessa se on hyvä vaan kun herättää tunteita, kaikenmoisia ;)

  VastaaPoista
 3. ♥ Olipas kivasti sanottu ja juuri niin oikein :) Joskus se hieman hankalakin
  jää mielen sopukoihin ikuisesti ja pääasia todellakin että ettei oo tylsää :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥