Kevättä ja reenejä

Mitä olemme puuhailleet, paljonkin ja vähän mielestäni. Näytelmä lähestyy ja harjoitellut olen mutta niukanlaisesti. Tehtävää sillä saralla riittää. Aaposta on muutoinkin tulossa mies, pientä uhittelua lenkillä hihnojen pureskeluna ja yltiöpäisenä riehkaamisena. Eihän yksi sakupoika hankala ole mutta kolmen hihnat kun sotkeentuvat siinä onkin emäntä hieman pulassa.
Ajanpuutteen vuoksi yksin kävelyt harmittavan vähällä mutta valon lisääntyessä sekin korjaantuu ilta kävelyn muodossa. Tokoilunkin aloitimme jälleen ja näytelmä harjoitukset alkavat ensi kuussa. Sitä isompaa tapahtumaa eli erkkaria varten saakin tehdä tosissaan töitä. Olisi sitten ehkä handlerillakin helpompaa. Ehkä. Toivottavasti.

Ihanaa myös kun kevät kuivattaa kentät, tuskin maltan odottaa kavereiden kanssa vietettyjä hetkiä iloineen ja onnistumisineen.  Varattiin toukokuulle jo yksi rally tokoonkin tutustumispäivä. Nipalle ja jos mahtuu niin Aapokin saa kokeilla. Kaikkee jänskää.

Kaikkia ukkoja olen jaksanut muistaa ihan omilla harjoituksilla. Jalon kanssa teemme töissä jotain pientä kivaa ja Niilo saa omat liikkeensä muutaman kerran viikossa. Aaposta kuoriutuu oikein hyvä tavaroiden noutaja, iltaviilipurkit se kerää lattioilta ja tuo ne minulle. Muutoinkin tavattoman tutkiva ja utelias ukkelihan se on. Tuntuukin että tuollainen hieman leikin varjolla tehty toiminta pitää pienen mielen virkeänä ja otollisena sille varsinaiselle tekemiselle. 

Monasti unohtuu että vaikka saksanpaimen vaikuttaa isolta jo 10 kk iässä niin isohan se henkisesti ei todellakaan ole. Pennun pitää saada nauttia täysillä lapsuudesta. Hassuttelusta ja hauskuudesta. Yhteisen elämän pohjat rakennellaan juuri tuolloin ja siksi olenkin yleensä pentusia pitänyt töissä mukanani. Molemmat kiinnytään aivan eri tavalla toisiimme kuin pari tuntia päivässä. Muutoinkin muahan ei saa vapaalla ukkojen luota mihinkään. Tiedä sitten pitäisikö. Pitääkö koirista ottaa lomaa? Minua lähinnä ahdistaa ajatus, entä teillä ?

Uusia lukijoita ja FB sivustolla olikin arvonta ja tasapuolisuuden nimissä keneltä meni tuo ohi niin pian isken arvonnan myös tänne kiitokseksi uskollisille lukijoille ♥

Kommentit