Onnellisia asioita ...kinOnnellisuus mitä se on ja mistä se tulee ? Päivistäkö jolloin kaikki takkuaa, ensilumi pistää  
liukumaan, harmistukset työpaikalla ja monet elämän pikkuiset murheet. Harmaan sävyt kietoutuvat kirkkaisiin muodostaen pyörteitä joiden virrassa elämä kuljettaa.

Onnellisuus mitä se todella on ? Päiviä kun ensimmäinen tuntemasi asia on märän kuonon kosketus nenällä, hippasen kivat reenit mukavassa seurassa, lokakuun auringon viipyilevä lämpö, tunne että sä riität just sellaisena ku oot ystäville ja karvaisille kavereille.

Meidän jokaisen olisi kaivettava se into ja halu ihan jokaisesta hetkestä. Jokaisesta reenistä, tummista päivistä, kirkkaista valoista, odotuksen tuomasta jännityksestä ja silkasta elämän ilosta.
Elämä olisi rakennettava pala kerrallaan ja olisiko se puuttuva palanen juuri huomisen pala. Värikäs ja kutsuva. Ehkä se kutsuu kisaamaan, räntään rälläämään, jälkiä ajelemaan, viimassa palelemaan. Ehkä se iltaa kohden muuttaa sävyjään. Kuitenkin se on juuri sinun palasi, ihan ikiomaksi käyttöön tarkoitettu. Ainutlaatuinen ja uniikki niinkuin sinäkin. 

Ehkä mä vaan upotan käteni lähimpään pehkoon ja silitän hellästi uneen jo vaipuvaa koiranpoikaa. Toinen tehnyt pikkuisen pesän Niilon kainaloon. Siinä on just niin hyvä ku maailmassa tässä hetkessä ja nyt voi olla. Se riittää. Se on parasta mitä voit tehdä et enempää ja yhtään vähempää. Ollaan jokainen lähellä toinen toisiamme, pietään huoli niin ystävistä, itsestämme, koiristamme ja ehkä nää päivät kirkastuu pienten suurien asioiden kohdatessa. Olemme juuri niin paljon kuin itse haluamme ! Onnistuneita reenejä ja kohtaamisia ihan teille kaikil


Kommentit