Josko voittajaan

Kuulumisia ajattelin päivittää. Optimistinen olo kaiken suhteen ja varsinkin jäljen suhteen joka meni viimeksi hyvin. Itse olin oppilaana ja jäljen ajoi toinen mikä olikin todella hyvä ratkaisu. Sain keskittyä katselemaan Aapon ajamista ja jälleen opin uutta. Tätä uutta opetellaan seuraavaksi soveltaen oppeja ja ajan jäljen itse Aapon kanssa.


Siirtyminen voittajaluokan liikkeisiin on hyvässä alussa. Tämä on nyt hieman harhaistakin optimistia mutta haluan ajatella innostuneesti kaikesta. Metallikapula ei tuota Aapolle vaikeuksia ja esteen yli haku sujuu loistavasti.

Pähkäilyssä on menossa tunnarit ja kasa muodostelmasta edetään. Ohjattu nouto työn alla ja miten sekään ei vaikuta vielä ylivoimaiselta. Taidan tipahtaa jossain vaiheessa. Tuuloksen toko kokeessa turisti tarkkailijana seurasin voittajaluokkaa uusin silmin ja tiedän opeteltavaa on mutta on kiva kun haastetta riittää ja ennen kaikkea päästiin uusiin liikkeisiin.

Ja vaikka elämä heittää eteen kaikenlaista hidastetta ja kompurointia olo on edelleen toiveikas. Pitää osata nauttia pienistä hetkistä, syystuulen tuiverruksesta ja takan loimottavan tulen tuomasta hellästä lämmöstä. Elämä on matka ja tällä matkalla haluan kompuroida ja uskoa jos ei ihmeisiin niin kaikenlaiseen pieneen ihanaan.


                             
                                           


Loppuviikosta jälleen menossa siitä taas myöhemmin lisää. Kanelipullan ja kahvin tuoksuiset terveiset kaikille. 


Kommentit

  1. Vaikka tämä tuntuukin olevan blogeissa nykymuotia, että kirjoituksista näkyy etusivulla vain otsikko ja mahdollisesti vähän tekstiä, niin lukemista helpottaisi, että tekstit näkyisivät suoraan eikä tarvitsisi klikkailla erikseen auki. :) Minulta jää valitettavasti melkein seuraamatta muuten kivat blogit, jos niissä joutuu aina klikkailla ja klikkailla, ennen kuin pääsee lukupuuhiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta se on tervetullutta minäpä koitan parantaa asiaa ♥ Oli hyvä tietää

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥