Paratiisi














Huikaisevan kaunis sunnuntai sai liikkeelle päin Päijänteen vesistöä.Tarkemmin jäälle,jonka päällä pienet mustat pisteet tuijottivat reikää odottavasti.
Jätimme pilkkijät rauhaan ja suunnistimme todella kauaksi ja eteemme avautui Paratiisi. Avaruutta silminkantamattomiin ja alla kansi,jonka päällä saattoi vaikkapa laittaa tanssiksi.
Antakaa mennä pojat, juoskaa,nauttikaa,eläkää kuin viimeistä päivää.

Toisenlainen todellisuus iskeytyi aamulla eteen rämpiessä lumi sateessa aamu lenkillä.Lunta on kaikkialla hirvittävän paljon. Asiakkaatkin olivat pelästyneet ja kaupalla sai rauhassa siivoilla siistejäkin siistimpiä hyllyjä.

Oletteko muuten lueskelleet hakusanoja joilla blogiinne päädytään.Huvitan niillä aina itseäni ja tänään hakuna löytyi mustaakin mustempi mies,hih!

Kuinkahan huomenna starttaavan kevään tokoilun käy,siis minkä kevään? Kivaa viikkoa kuitenkin ja jäätynyt narsissi on oikeastaan ihan kaunis.

Tervetuloa uusin lukija Kaisu,toivottavasti viihdyt joukossa.Minä ainakin viihdyin blogissanne.



Kommentit

  1. Hui, vieläkö te uskallatte Päijänteelle lähteä! Aika rohkeeta menoa, ku väittävät, että jo Vaasankin korkeudella on liian heikot jäät eikä oikein meinaa uskaltaa enää täällä Oulussakaan jäälle asti, vaikka täällä vissiin onkin vielä turvallista. :p

    VastaaPoista
  2. Oon luonteeltani että teen ensin ja ajattelen
    myöhemmin,nyt aloin kyllä kiitos sinun ajatella :)
    Ps Olin myös aamulla jäällä,pienen järven ja ihan
    keskelle tassuteltiin,hui!

    VastaaPoista
  3. Täällä toinen allekirjoittanut, tapana miettiä asioita vasta sitten kun ne on tehty :D Jäällä käppäily kun on niin mukavaa touhua!

    VastaaPoista
  4. Meidän pitää kai? alkaa pysyy poissa
    ihanilta jäiltä,siellä vaan näkee niin
    hyvin onko ketään tulossa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥