Touhutaan taas

Jalolla tehoviikko ja emäntä raahautuu mukana kuinka kykenee.Häntäluu parka taisi murtua lennettyäni jääkalikan päälle omalla pihalla.Vuosi jatkaa mielenkiintoista hyppy suohon matkaansa.
Maanantaina asteltiin kymmenen kilometriä ( Niilo huiluutti jalkaansa) ja piristettiin lenkkiä muutamalla kontakti harjoituksella.Illalla vielä näyttelykaulaimeen nojailua maksamakkara palkalla.
Tiistaina kaupunki kävely muutamilla harjoituksilla,koirien ohitukset ok.


Tokossa seuraamista,kontaktia ja maahan menoa suorassa.Kaikki sujui yllättävän hyvin.Lisättiin vielä loppuun ohituksia.Hyvä tuloksekas tunti.
Keskiviikkona metsäiltiin ja Niilokin kuntoutui mukaan.Luulen tassun kipeytyneen lumionkaloon kompastumisen seurauksena.Nyt näyttää hyvältä.
Seuraavaksi pitäisi alkaa hioa Niilon alokasluokan liikkeitä ensi viikon kisaa varten sekä kukahan harjoittelisi Jalon kanssa näyttelyä varten mukavaa ravia? Pyörä lenkille ei täällä vielä pääse.
Perjantaina jatketaan vielä Jalon kanssa Lahdessa harjoituksia ja siinähän viikko alkaisi olla paketissa odotellessa viikonloppua ja uusia kujeita.
Uudelle lukijalle Ihanaa kevättä ja tervetuloa Wiiwi.Lumen alta paljastui jääkukkanen

Kommentit

 1. Teillä taitaa lunta vielä riittää? Täällä on jo ihan sulaa ja tänäänkin oli +10! Ihanaa kevät tulee! :)

  VastaaPoista
 2. Lunta on niin paljon että pellolla ei tahdo
  kumisaapas riittää ja missä sulaa,aivan
  kamala kurakko,hoh!

  VastaaPoista
 3. Ugh, lunta ja kuraa sulassa sovussa näkyy täälläkin. Tää on just se aika vuodesta, ku lenkit on yhtä kuraa, sekä konkreettisesti että kuvainnollisesti. x)

  VastaaPoista
 4. Kyllä,pitäisi mennä piiloon vähäksi aikaa
  ja palata kun piha ja tienoo kuivahtaa :)
  Siivoaminenkin on ihan ajanhaaskausta,mutta
  on ne pojat ihania vaikka kurapaakin sisällä:))

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥