Tahdoinko kevään tosiaan


Kevät ottaa tänään valtavia harppauksia ja aamuinen koleus vaihtui äkisti lämmöksi.Mielenkiintoinen olo villapaidassa ja talvitakissa.Kauppakeskus oli komistautunut väreihin ja kaikkialla suorastaan kirkui eräänlainen hurmio.Tule ja osta uusi värikäs sinä.Kirkuvan oranssissa joka nainen taatusti säväyttää.
Puutarha myymälä koukutti haravoilla ja ensimmäisillä orvokeillaan.Jätin ne kaikki kuitenkin myymälään ja poistuin tylsästi jälleen kerran raahaten pakaste pötköjä autoon.Missä on sanottu että tähän aikaan vuodesta pitäisi muuttua super ladyksi. Huhkia pihamaalla,istuttaa,möyhentää,kiillottaa ikkunoita,sisustaa,remontoida,varata ulkomaan matka,tuulettaa talvi vaatteet ja astua ulos kanarian keltaisessa mekossa.Riittääkö että teen ensimmäisen makkara jäljen pellolle?

Jalollakin hyrrää keväiset tuulet ja aamuinen pupun kohtaamisen muisto ei jätä rauhaan.Pihamaalla seistään kahdella jalalla kuono kohti taivasta.Hihnasta jos päästäisin niin ukkoa tuskin näkyisi.Siinä sitten tallustellaan Niilon kirmaillessa vapaana ja poika köytettynä vyötärölle.Evolla sentään harjoiteltiin turvallisessa ympäristössä vapaana oloa.
Kivaa viikon alkua haravan varteen tai muille laiskotus kärpäsen puraisseille.

Kommentit

 1. Vitsit sulla on niin mainioita kuvia! <3 vihreenä kateudesta kattelen ja kuolaan :) ja komeita poikia ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Sielläkin komea poika on :)
  Pitäisi vaan ehtiä vielä enemmän kuvata ja kuvata,mukavaa
  puuhaa ja säätöjä riittää kamerassa.

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän hienoja kuvia taas! :)

  VastaaPoista
 4. Tää on se aika vuodesta, ku en löytäisi oikein mitään päällepantavaa vaatekaupoista, jos lähtisin ettimään, koska musta väri on paras, kesät talvet. Jos haluan oikein repäistä ja olla värikäs, käytän harmaata. ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih,sähän oot ku mä.Musta takki on niin turvallinen ja
   ainoastaan vanu puuttuu kevät versiosta.Harmaalla on mielettömän kivä räväyttää :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥