Keltaista kaikkiallaEilen illalla hieman ennen sadetta tuuli pyöräytti siitepölyt ilmaan ja aamulla olivat laskeutuneet vaippana kaikkialle.Eräskin asiakas sanoi mustan koiransa olleen aivan keltainen.Mieleen jäi kuitenkin huumaava tuoksu, joka levittäytyi kukkivista tuomista ja kosteasta heinästä.Ihanaa.Pidän keväästä, sateestakin ja raikkaasta tuulesta ja vielä ei ole ollut paahtavan kuumaa. Yllättävää kuinka nopeasti kaikki tapahtui. Voikukatkin ryöpsähtivät pelloille kuin varkain.

Pitkän viikon varrella on työskennelty töissä tosissaan, käytttäen etenkin niitä viimeisiä voimia.Hieman muistettu tokoilla ja käyskennelty metsissä.Podettu Jalon suunnalta mustasukkaisuutta " Tää on mun mami " ja Niilo väistää aivan liikaakin. Sanoisi jo että älä äijä isottele! Pupujakin väistelty lenkeillä ja mistä ihmeestä niitä riittää?

Huomista odotellen, pääsee shoppailemaan, koirille sekä itselle.Valokuvaamaan, syömään ja keräämään voimia seuraavaa viikkoa varten Kukkiakin olisi tarkoitus löytää tyhjiin purnukoihin. Rentouttavaa viikon vaihdetta kaikille.

Kommentit