Pieni hei




Viikolla olemme puuhastelleet kaikkea pientä ja nauttineet parista vapaasta. Jalolle rakennettiin kevään ensimmäinen jälki ja muutama makkara taisi jäädä matkalle.Samaten hienoista hapuilua koko juttu näytti olevan ja siksak kuviota tikattiin peltoon.Palkintona jäljen päässä odotti kasa maksamakkaraa, jotta jäisi ekasta jäljestä mukava muisto.
Tokoiltu pelloilla ja siinäkin suloinen, pieni hassu Jalo edistyy etanan vauhtia.Kuinka liikuttavan tosissaan toinen kuitenkin yrittää, joten siitä papukaija merkki rintaan.



Evolla liikuskeltiin ja harjoiteltiin juoksevan veden juomista.Samalla eväiden tankkaus pojille sekä emännän vaatekaapin päivitystä.Putiikki pursusi värejä ja jotenkin miltei ahdisti mokoma liioitteleva ilotulitus.Mukaan tarttui musta takki,musta villa-takki ja yllätys mustavalko ruudullinen pusero.Terveisiä vaan sinulle, jonka kanssa puhuimme räväyttämisestä harmaalla.Kyllä sitä täälläkin osataan.


 Mökin metsästys käynnissä elokuiseen mini lomailuun hauskan merkeissä.Vielä ei ole tärpännyt, liian kallis,varattu, ei lemmikkejä ja ihan kamalaan mörskään en kyllä lähde.Lomahan siinä kärsii.
Kivaa loppu viikkoa kaikille ja rapsutuksia ihanille kavereille.Kevät on täällä ja nurmella saa piehtaroida ja kelliä,niin ainakin meillä.

Tiukasti otteessa


Kommentit