Turina tuokio

Lavatanssi harjoitukset käynnissä
Hyvästi viileän raikkaat ilmat ja tervetuloa lämpö, jota en ole kaivannut lainkaan.Ainoako lajissaan tässä marmattaa helteiden vallatessa alaa.Poikien kanssa eilen tehoiltiin kymmenen kilsan lenkillä, ilakoitiin Päijänteen rannoilla ja illalla Jalo suuntasi vielä pyöräilemään.Aloiteltiin varoen kolmen kilsan lenkillä ja että poika nakuttaa vierellä kauniisti.
Tänään jatkettiin vapaan merkeissä tokoilulla ja kiskottiin patukkaa, harjoitellen irti käskyä.Pellolla reenaattiin Niilon paikka makuuta ja Jalolle tänne tulo käskyä.Aikasten väsyneitä ukkoja lattiat täynnä.

Luonnetestiin varapaikka Hämeenlinnaan ja muutama muu täytyy vielä tarkistaa puhelin aikojen puitteissa.Tajuton metsästys täsä asiassa ja tällä onnella luonnetesti toteutuu vuosien päästä.
Heinäkuussa pääseekin jäljestyksen saloihin käsiksi ja täytyy myöntää että olisi enemmän kuin ihanaa saada jonkinlainen porukka kaveriksi pelloille.Minulla kun ei kauheesti ole kokemusta koko jäljestämisestä ja olenkin tälläinen netin kautta itse oppinut tyyppi.Voiko tässä mennä metsään ihan kunnolla?

Nyt kun tokoilukin on tauolla, niin tuntuu jotenkin yksinäisen orvolta olo.Taidan olla koirien koulutuksessa enemmänkin kursseista virtaa saava tyyppi.Ohjatun harjoittelun jälkeen on aina sellainen jes olo ja jaksaa painaa jälleen.Taasen kun viikkoja ahertaa yksin ( siis poikien kanssa) niin ei enää kohta tiedä miten jaksottaisi harjoittelun.Muilla samanlaisia ongelmia? Minulle pitäisi laatia viikko ohjelma, jota seuraisin orjallisesti.Ehkä sellainen pitäisi tehdä itse..?

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa ja ihan joka paikkaan ei repeä, vaikka into piukeena juoksisi unelmien perässä.Tulossa kiireinen kesä töiden merkeissä ja vasta elokuussa muutama loma päivä.Vielä utelisin punkki asiaa, itse laitoin liuokset viikko sitten karvaisiin niskoihin ja pientä rapsuttelua ilmeni parin päivän sisään.Viime kesä mentiin apteekin valkoisilla pannoilla hyvin tuloksin.Kumpi siis parempi, kokemuksia? Jos jotain niin punkkeja inhoan yli kaiken ja niiden poistaminen on härskiä puuhaa.Vielä jos sellainen tarttuisi omaan nahkaan.En halua ajatella.
Kivaa viikkoa.Ei saa syödä yksin jätskiä

Jalon kesä irokeesi

Kieli näin

Kielen saa myös näinKommentit

 1. http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum28/HTML/000680.html

  Ootkos tuota huomannu? En tiedä kuinka kaukana tuo paikka on teiltä, mutta tuollasen bongasin :) kannattaa muutenkin seurata lemmikkipalstojen Äkkilähdöt- palstaa joka päivä, sinne ilmottelevat peruutuspaikoista.

  VastaaPoista
 2. No jopas,siellähän oli jopa lauantaina pari paikkaa,Jalo tosin vasta
  kesäkuussa 2v,mutta kiitos,alan tutkailla tuota palstaa.Hämeenlinnakin vasta lokakuussa ja ilmoituksen ottanut sanoi että kannattaa olla todella ajoissa liikkeessä :) En tiennyt koko äkkilähdöistä,aina oppii uutta.Ja ei ois ollu liian kaukana,reilu 150 eli just tuo vois olla raja.Tehty 300km näyttely reissuja suuntaan ja hiukka liikaa.

  VastaaPoista
 3. Siis mä oon ihan samanlainen ton reenamisen kanssa, porukassa ja kursseilla siihen tulee vaan selkeä rytmi ja kotiläksyt ja muut, aina riittää motivaatiota kun seuraavalle kerralla pitäis jo osatakin jotain :D

  Meillä alkaa nyt ensi viikolla verijälkikurssi, ilmottauduin ihan suosiolla sellaiselle kun ei mitään hajua ole koko lajista.

  Mä hommasin tuohon punkkien torjuntaan Rahulan Rehusta jonkunmoisen yrttipannan, saa nähdä toimiiko.

  VastaaPoista
 4. Mulla sitruunaiset yrttipannat aiheutti päänsärkyä,
  kahden takana tallustin ja tuoksua tulvi,hih.

  Ei oo mullakaan verijäljestä hajuakaan ja tosi tylsää ku kesällä
  kurssit jäissä,aina sitä jotenkin ehtisi tunniksi jonnekkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥