Kaverin kanssa

Ihanaa oli ulkoilla reilummin, aluksi metsässä poikien kanssa ja omalla pihalla. Tämän jälkeen Jalon toive toteutui ja lähdettiin tokoilemaan sekä ulkoilemaan metsään. Liityimme paikalliseen palveluskoira yhdistykseen ja testattiin samalla esteita. Kenttä on mukavan oloinen ja ympärillä riittää lääniä pitkiinkiin lenkkeilyihin. Paikka onkin koiraväen suosiossa ja paikalle saavutaan pitkienkin matkojen päästä. Koirille löytyy myös pienoinen lampi, jossa kesällä voi ilakoida vedessä.
Ja katsokaapa kuinka ihanaa seuraa Jalolla olikaan. Lapsoset nauttivat reenailun jälkeen metsäilystä ja illalla jollakin riitti unta vaikka muille jaettavaksi. Ihana päivä.

 
 
Ihanaa viikkoa kaikille ja tervetuloa lukijaksi Tinna, Ässä hihassa blogi, kiva että liityit joukkoon.

Kommentit

  1. Päivä oli kiva, ja Lolakin oli illalla ihan poikki, ei jaksanut paljon osallistua poikien riekkumisiin. Itse noita kuvia katsellessa mietin, että mitähän mielenkiintoista tossa mättäässä on, kun ihan porukalla sitä pitää tutkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei mekin käyty tuon mättään kimppuun? Kummasti tuollainen erilainen aktiviteetti väsyttää, muutoin saat haahuilla pitkin metsiä ja kauan.Näitä hetkiä tarvitaan lisää:)

      Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥