Yllätys


Ajattelin hemmotella teitä pienellä paketilla. Paketista löytyy emännälle tai isännälle kirsikan tuoksuisia tuikkuja, peltinen koriste oveen tai ihan mihin vaan, koirille puruluita sekä kylmäkuivattuja kananliha makupaloja.
Homma toimii seuraavasti, ensimmäinen kommentti on arpa numero yksi jne. Arvonta suoritetaan Random.Org sivustolla. Sunnuntaina illalla ilmestyy onnellinen voittaja blogiin ja voit halutessa jättää kommentin mukana sähköposti osoitteesi, jolloin otan yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit mahdollisesti arvan osuttua kohdallesi jättää tietosi postitusta varten blogissa olevaan sähköposti osoitteeseen, tietenkin luottamuksella. Sitten kipitän postiin ja seuraavalla viikolla paketti saapuu perille.

Ja mitäs sitten, toivoisin kommenttiin lahja ideoita lemmikeille. Hyväksi haukuttuja tahi naukaistuja. Suunnitelmissa olevia ja karvakuonojen suosikkeja. Ehdottakaa, näistä voi monelle olla iloa ja hyötyä. Palaillaan asiaan:)

Niin ja aikaa kommentoida sekä osallistua on sunnuntaihin klo 14.00 saakka. Onnea kaikille!

Kommentit

  1. Voi että kun kivan kilpailun olet järkännyt :) Minulla on minun ensimmäinen saksanpaimenkoirani Saku joka on paria päivää vaille 8kk. Meidän ensimmäinen joulumme yhdessä on tuloillaan ja olenkin miettinyt koirani lahjat valmiiksi. Lahjan ideana on treeniä pääkopalle ja rentoutumista kropalle ;) Elikkäs ajattelin antaa Sakulle kunnon hieronnan aattona. Laitan kivan viltin lattialle ja laitan Sakun makaamaan. Hetki rauhotutaan muuten vain ja sitten hieronta voi alkaa. Uskon että Saku nauttii tästä todella! Lisäksi aijon hankkia Sakulle pelin joka treenaa aivoja ( kai sillä semmosetkin on ? ). Pelissä ideana on siis liikutella paloja joiden alta paljastuu herkkuja! Nämä ovat varmasti hyviä lahjoja rodusta tai koosta riippumatta :)

    Hauskaa joulunodotusta sinulle ja koirillesi + blogisi lukijoille.

    Voitte myös käydä tsekkaamassa minun blogini osoitteessa http://comebackassa.blogspot.fi/

    - Tinna Koskipalo, saku.assa@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kilpailuja :)
    Rocilla ja Ronjalla on ensimmäinen joulu tulossa ja kovasti olen miettinyt jotain superhyperihanaa niille, mutta vielä en ole keksinyt. Ehkäpä jokin aktivointilelu ja tietysti tosi paljon rapsutteluja.

    - Nina, nina.alanen1@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Mulla on jo perinteeksi muodostunut että ostan koissujen lahjat joulukuisesta voittaja näyttelystä, jossa on hyviä tarjouksia ja kaikki merkit saman katon alla. Yleensä pukinkonttiin on jääny jokin aktivointilelu joita onkin kertynyt jo aikamoinen kasa XD iloa koko vuodeksi niille sateisen harmaille päiville. Olen myös miettinyt viedä koirat Hyvinkään koirakylpylään pulikoimaan, mikäs sen ihampaa kuin kaks vesihullua koiraa keskellä talvela sisätiloihin uimaan ja päälle kunnon kuivaus kunnon koneilla. *<:)

    t:elisa,ninja & kira pappa

    elisa.vainio@wippies.fi

    VastaaPoista
  4. Jouluisin meillä koirat saa jotain extra kivoja ja herkullisia nameja, mahdollisesti uusia leluja. Pääsevät myös maistamaan pienen pienen palan kinkusta.
    Luuhulluille luita, extrahyviä. Jospa tilaamani hirvenluut tulisi sopivasti koirille pukinkonttiin! :)
    Mutta koirien lahjat jotain extrahyviä, mitä harvemmin muuten saa.
    Lenkki metsän uumeniin ja sen jälkeen kotiin rentoutumaan ja nauttimaan kinkun tuoksuisesta kodista kera takkatulen. :)

    VastaaPoista
  5. Niin ja säpö nnopa@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Pitääpäs munkin eli pahemman luokan kynttiläaddiktin tähän osallistua. :) En jätä ny vielä mailiosoitetta, mut jos onni potkii, nii pistän sitte sulle päin viestiä.

    Ite voisin ehotella lahjaksi Bilteman narupalloa, siis koiralle lähinnä, vaikka kyllähän toiset kissatkin tykkää kuten esim. mun blogin kautta sullekin tuttu Leevi. :) Ovat kuulemma tosi kestävää laatua ja halpojakin vielä, eli ei mee omaisuutta hukkaan testaillessa. Tarkotus ois meille ostaa semmonen jo tässä ennen joulua, ku vaikutti kissaa leikittäessä ihan pätevältä lelulta. Carohan tykkää käytännössä kaikesta, mitä sille leluksi antaa, eli varmasti tykkäis narupallostakin. :p

    VastaaPoista
  7. http://tantta.kuvat.fi/kuvat/2013/Koirakylpyl%C3%A4+tammikuu/

    oltiin tammikuussa siellä hyvinkään koirakylpylässä ja oli kyllä ihan mahtava paikka, "money well spent"! ajattelin laittaa linkin jos haluat käydä kattomassa kuvia tuosta meidän retkestä sinne :)

    t:elisa ja ninja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mieluusti ja varmaan kohta haluan oikeesti päästä viemään pojat sinne.
      Niilokin tarviis nivelien takia ja rintakehän vahvistukseen. Turkuunkin kuulemma tulossa, tulis ny Lahteen ku ois 70 km päässä, Kiitos ♥ Menen nauttimaan kuvista ♥♥

      Poista
    2. Ja olipa siellä kavereilla kivaa, ettei ratkiriemukasta ja hyviä kuvia:)

      Poista
  8. käytiin tammikuun alussa tuolla hyvinkään koirakylpylässä, ja voi että oli kyllä mahtava paikka ja ihana henkilökunta! ei voi kun hehkuttaa. "money well spent"! :)

    ajattelin laittaa linkit jos haluat käydä kattomassa kuvia tuosta päivästä, näkee hyvin koko tilan jne.

    http://tantta.kuvat.fi/kuvat/2013/Koirakylpyl%C3%A4+tammikuu/

    t: elisa ja ninja

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥