Moi marraskuu






 
Ihan tekisi mieli hehkuttaa kuinka olemme tokoilleet pelloilla ja käyneet koulutuksissa hiomassa taitojamme. Edistyneet  huimasti ja menossa tai tulossa testauksista. Valitettavasti emme kuitenkaan. Tokoilu ei toteutunut osaltamme ja liityin uuteen kerhoon. Jänskättää kuinka solahdamme joukkoon, mutta onneksi ihania tyyppejä tunnen entuudestaan.
Ehkäpä lauantaina kokoonnumme ja pääsemme hommassa uuteen, freesiin alkuun. Muuten olemme ainoastaan liikuskelleet ahkerasti, sillä emäntä on hieman väsähtänyt pitkien päivien tuoksinassa ja illan muutama hassu tunti ei riitä kummoiseen harrasteluun.
 
Kuinka te jaksatte arjen pyörityksessä ja entäpä omatunto, riittääkö sen vaimentamiseen topakka käsky vai pystyttekö painamaan kolkutukset takaalalle?
Tämä lähtee kuitenkin Jyväskylään ja siellä yleensä on monipuolisesti kivaa ohjelmaa. Niitä seuratessa ja kojuja tutkiessa mielikin piristyy. Olisi hakusassa pojille uudet pedit, haaveissa pehmoiset nahkaiset tai vastaavat, joista lika olisi helppo pyyhkäistä pois. Kiskaise hihasta jos olet paikalla. Tervetuloa sinulle Sawa tyttönen lukijaksi.
 
 


Kommentit

  1. Hienoja kuvia! :)Meinaatko koklata bh- koetta vielä uudelleen? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kyllä meinasin,keväällä varmaankin. Ensin Niilo ja Jalo?
    sitten kun Jalo on valmis.Vuosiluku hämärän peitossa:))

    VastaaPoista
  3. Heh, mä rupeen jo olee suht luottavainen tuon meidän bh-kokeen suhteen. Nyt kun päästään taas tohon tottis ryhmään niin saadaan toivottavasti tuo paikalla makuukin varmaksi. Siellä kuitenkin n. 7 koiraa niin jos ei jukoliste rupee ymmärtää niin ei sit ikinä. :D ja kotona vahvistelen päivittäin useamman kerran.

    VastaaPoista
  4. Joo tarvii ehdottomasti ryhmän ja ois kiva kun ois sellanen
    harjotus mätsäri bh:) Niilolla on hyvä paikkamakuu ja pysyy, mutta
    kokeessa kun pitää olla selin, niin sehän ryömi pikkuhiljaa mun taa.

    VastaaPoista
  5. Meillä ei oo tommosta ongelmaa ja paikallakin tuo pysyy tasan niin kauan kunnes se toinen koirakko ottaa luoksetuloa. Ei ole mitään ongelmaa vaikka se toinen tulis ihan vierestä ohi. Siinä vaiheessa loppuu sieto, kun se toinen lähtee juoksee tai sitten se luulee, että mä kutsun sitä?

    VastaaPoista
  6. Teilleppä heitän tälläisen haasteen ;) http://kyminhiskit.blogspot.fi/2012/11/vau-meidat-on-haastettu.html

    VastaaPoista
  7. Heei, facebookissa eräs henkilö tekee sakemannien kokoiselle tekonahkapedin 40e plus postarit! Tukeva, laadukas peti reunoilla! Laita vaikka säpöä mulle naeh_@luukku.com niin kerro nimen jolta voit kysellä!

    VastaaPoista
  8. Mulla käytössä sähkäri mikä löytyy blogista
    eli sinne vaan postii tulemaan. Ois kiva nähdä
    kuvina millaisista on kyse:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥