Kuran kautta valoon

Rapa roiskuu ja vettä sataa. Pitäisikö ennen saunaa pulahtaa pihan kura lammikkoon, tekisikö hipiälle hyvää. Työviikko takana ja sielläkin saanut lattian huoltajana olla urakalla. Tänään paiskasin oven nopeasti kiinni lakaistuani suurimmat roippeet ja maanantaina onkin jo ihan toinen päivä.
Laitan kuvia tuohon meidän uusista rakkauksista, puruluu kuutioista. Kuutio täyteen nakkeja, juustoa, makupaloja ja ihan mitä ikinä keksitte. Meillä pojilla menee pitkä tovi niitä pureskellessa ja aarteita sisältä kaivellessa. Suosittelen. Märkää viikon vaihdetta ja iloinen yllätys uusia lukioita, Veera tervetuloa joukkoon ja olenko niin lahopää viikon jäljiltä että tuliko teitä kaksi uutta. Kuka sinä toinen ihanuus olet ?
Vielä teille kaikille kevään tulppaaneja sylillinen. Viikonlopun pakko saada ostos ♥

Kommentit

 1. Näppärä idea toi tollanen kuutio! Mun koira on puoliksi labradori niin sille varmasti toimisi tuo :D Mistä ostit kuutioita, ihan ruokakaupasta vai tarvitsiko mennä eläinkauppaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustista ja Mirristä, muualla en oo nähnyt ja noi on siitä kivoja että sinne voi ahtaa haasteeks monenkokosii paloja :)

   Poista
 2. Mäkin kyselen, että mistä noita kuutioita sais? Ei oo tullu vastaan muistaakseni missään (tai en oo huomannu) ja vois olla kiva kokeilla, että kelpaaks meillä mihinkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sama Musti ja Mirri ja en tosiaan oo googlettanu oisko jossain muualla ja yllätyin kuinka ahnaasti molemmat kävi kumppuun :)

   Poista
  2. Ok. Pitääpä ens reissulla kurkata hyllyjä tarkemmin. :)

   Poista
 3. Mä oon ostanut noita samoja kuutioita myös tosin ihan ruokakaupasta. Löytyy muistaakseni parissa eri koossa. Noi on ihan näppäriä. Meillä koiruus jaksaa niiden kanssa peuhata. Suosittelen. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva jos alkaa löytyy ruokakaupoistakin, tosin täällä maalla on liian pienet valikoimat. Pitkästä aikaa ruoka/lelu jota pojat rakastaa :)

  VastaaPoista
 5. Tulppaaneista saa helposti ja edullisesti hyvän mielen. Onneksi ne eivät ole meillä kissojen suurinta herkkuakaan niin niitä uskaltaa joskus jopa ostaa, myrkyllisiä kun ovat. Nyt se kevät sitten alkaa olemaan täällä meillä ainakin, komeita kuraturkkeja saat hetkellisesti pojista. Ei se mitään, tulee se kesäkin sieltä!

  VastaaPoista
 6. Juu tulppaanit on ihanii. Onneksi pojat on ihan lihan syöjii ja noi kukat ei aiheuta ukolle allergia oireita kuten ruusut tai muut haisulit :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥