Kevättä tunkee

Yhtä minä pyytäisin rakkaat pienten koirien omistajat maalla. Olisiko vaikeaa nousta tekemään muutakin kuin avaamaan ovi koirille ja päästää ne valtoimenaan juoksentelemaan pitkin kyläteitä. Kokeilkaapa lähteä raikkaaseen ulkoilmaan ihan vaikka hihnojen kanssa. Tai vaihdetaan, yrittäkää ulkoiluttaa kahta raavasta sakemannia ja hätistellä jaloissa räksyttävää yhtä tai kahta kilon painoista kauemmaksi.
Anteeksi, minä todella pidän kaikista ja kaiken kokoisista koirista, mutta tyyli että koolla on välillä koiran ulkoilutuksessa rassaa. Itse yrittää kaikin tavoin olla kohtelias ja kouluttaa hyvä tapaisia sakemanneja, joista olla ylpeä.Tehdäänkö hei kaikki samoin, ihan tästä päivästä alkaen. JOO !

Aamulla imuri tuijotti uhkaavasti ja käänsin sille tylysti selän ja pakenimme raikkaaseen luontoon. Jäällä oli mahdottoman helppoa kulkea ja takaisin tullessa siihen himskatin siivous vehkeeseen olikin jo helpompi tarttua. Luonto todella tarjoaa parastaan ja minulle se ainakin on sellainen henkireikä etten ilman voisi olla.

Nurjimpiin puoliin keväässä kuuluukin ainainen ravan roiske ja meidän pihamaa muistuttaa sellaista sota tannerta ettei siellä enää viitsi oleskella. Risuja, isoja oksia, roskia, lehtiä ja mitä lie hirveyksiä lumen alta paljastuukin. En tahdo siivota pihaa, äääää en ala ! Miten teillä, siisti ja puhtoinen piha? Rohkeasti vaan kertomaan mikä keväässä mättää vai eikö mikään ?
Ihanaa viikonloppua kaikille ♥
Kommentit

 1. Meillä ei ole pihasta vielä sulanut lumet pois, mutta paskakasoja varmaan paljastuu ja syksyllä jääneet lehdet. Huoh, ahdistaa valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. Just tulin pihalta, siis vaikkei pitäny ! Sain punnerrettuu laatoilta jääpaloja pois,huoh! Ja kasasin kauheen roskakasan oottaan jätesäkkii, toinen huoh :)
  Ja kyllä ahdistaa..

  VastaaPoista
 3. Me koirattomatkin yritimme olla reippaita ja lähteä sinne raittiiseen ilmaan. Turha reissu, suksi ei luistanut. Saimme kuitenkin sitä raitista ilmaa sen verran, että nyt on hyvä syy laittaa sauna päälle. Ihana sunnuntai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sauna, just mietin jaksasko laittaa päälle. Kauhee viima täällä ja
   jäällä meinas tukka lähtee :) Olitte reippaita :)

   Poista
 4. Joo, voi kuulkaa. Vaikka meillä lenkkeillään säällä kuin säällä se minimi 1h ja vaikka meillä on tarha, jossa koirat voi turvallisesti "ulkoilla" kun isäntäväki on poissa tai tekee jotain muuta, niin auta armias mikä kakka-tanner meidän piha on. Joka kerta kun yksi kerros lunta sulaa, paljastuu niitä kasoja lisää ja lisää. Ja kyllä, niitä on talven aikana myös keräilty! Eilen siivosin yhden kottikärryllisen, nyt sataakin jo lunta päälle, joten menee ehkä tovi ennenkuin seuraavat paljastuu. Koittakaahan pärjäillä! Kyllä se kevät kuitenkin on niin ihanaa.....terveisin Marjut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama puuha oli mullakin,lumilapiolla kärräsin pas...ja sitä oli paljon!
   Samalla roskiin lähti rikkinäisii lyhtyjä,patsaita ja vaikka mitä ja miljoona
   lintujen talipallojen vihreää kuorta! Mietin kanssa koska alkaa sataa ku tuuli voimistuu. muuten tää syö naista :)

   Poista
 5. Minuu ärsyttää kura, märkä, hiekoitussepelli, suola ja koiran halkeilevat anturat.. Ajoittain voin jopa sanoa pitäväni kevättä yhtenä inhottavimmista kausista, näin koiranomistajan näkökannalta. Vaikka muuten ihanaa onkin, pitkät ja valoisat päivät ja kevään tuoksu..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiin, ensin sitä odottaa hullun lailla ja sitten todellisuus pamahtaa kasvoille ja kun mainitsit tassuvoide ihan lopussa,eikun ostamaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥