Paikka varattu

Ihanaa, saatiin paikka sitten Jalolle luonnetestiin. On tätäkin odotettu ja kun soitin nainen puhelimessa aloitti " nyt on niin että viimeinen paikka...on TEILLE " Kiitos.
Kuinka moni teistä on käynyt testissä ja millaisena koitti sen itse ja entä olitteko tyytyväinen tahi yllättynyt koiranne suorituksesta?
Eteenpäin mennään vaikka välillä hieman hitaasti ja nyt tuntuukin että olen suunnitellut aivan liikaa kaikkea. Töissäkin alkaa keväiset kiireet, vaikka onko yleismaallinen tilanne että kaupanteko takkuaa todella. Ihan kuin kaikilta immeisiltä olisi rahat huvenneet taivaan tuuliin. Eihän se naurata koska uutiset suoltavat työttömyyttä ja ihan helposti solahtaa korvista, parisataa jäi työttömäksi. Tätä kyytiä tuskin uskallan sitä suurta askelta ottaa ja jos huonosti käy, onpahan ainakin aikaa harrastaa.

Tuuloksella olisi sunnuntaina mätsäri, kiinnostaisi. Näyttely kuun lopussa, menossa. Jalostusurospäivät Tampereella toukokuussa, menossa katselemaan. Mätsäri Jämsässä, ehkä. Näyttely Jämsässä toukokuussa, menossa. Niilon alokas koe, ehkä. Kaikki toukokuun loppuun ja niin se luonnetestikin. Juu ♥

Kommentit

 1. Tsemppiä kokeeseen, eiköhän se hyvin mene. Noin komea koira ei voi olla pärjäämättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka taitaa olla että heikoin lenkki olen minä, tapana
   munata kaikki, kuten Niilon BH koekin kamalalla heilumisella :)

   Poista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥