Kesän lapset

Hupsista, aivan pian etenemme kesäkuuta kohden. Tuntuu että kevät hävisi välistä ja äkisti kaikkialla kukkii ja vihannoi. Kielojen nuputkin odottavat runsaina  levittäytyäkseen tuoksuvana mattona.
Tokoiluissa pojat ovat vuorotelleet ja eilen olikin jälleen Jalon vuoro. Kumma homma kuinka etevästi se opettajan ohjauksessa tottelee käskyjä ja minulla haahuilee ihan muissa ajatuksissa.
Näytelmässäkin pyrähdettiin sunnuntaina ja ihanhan tuo EH lämmitti sekä kilpailuluokan voitto sillä oltiin uroksissa loppupeleissä kuitenkin kakkosia. Pitäköön PU kehät ja Sa:t, niitä kun niukasti nykyään jaellaan. Lämmintä ainakin riitti ja melkoisen läkähdyttävän kuuma raviradalla olikin. Pojat saivat tuliaisiksi uudet karvaiset pedit, joissa on mukavasti liukkari pohjassa.

Torstaina olisi viimoinen ohjattu tokoilu tällä erää ja jatkamme harjoituksia omin päin ja olikin puhetta että joskus reenattaisiin Annen kanssa yhdessä. Kivaa.

Tänään sainkin nauttia vapaasta ja aamusta kirmaisimme Evolle. Tuttuun tapaan Niilo pulahti uimaan ja Jalo tarkkaili tilannetta. Viime lauantaina olikin kevään ekat uinnit ja saippuoituani Jalon alkoikin temppu kuinka ukko saadaan veteen. Tässä vaiheessa Niilo oli uiskennellut jo pitkiä matkoja ja hyppinyt laiturilta ties kuinka usein.Rannaltakaan Niilo ei astele veteen, vaan hyppää loikalla ja lähtee uimaan kohti selkää.

Tuuloksellakaan ei ole mätsärin jälkeen ehtinyt käymään ja nyt olikin aika tankata raaka ruokaa ja ilokseni huomasin altaisiin tulleen uutta nature sarjaa. Kivaa vaihtelua poikien ruokavalioon.
Samalla katsastin farkkuja ja hyvät hyssykät että meinasi itku tulla. Yhdet jos jalkaan menivät, niin irti niitä ei tahtonut saada. Toiset olivat niin matalat..kolmannet pillit ja yhdet muistutti bee gees mallia. Auttakaa !!

Tästä taas mielin virkein huomiseen ja vielä olisi ilta aikaa nauttia yhdessä puuhailusta. Ties vaikka viilenisi hiukan ♥Kommentit

  1. Ihania kesäisiä uitettuja koiria. Juuri eilen ajattelinkin miten ihanaa kesällä olisi meidän nurkilla koiran kanssa. Järvelle pyöräilisi uimaan ja merikin on vain 6 kilsan päässä. Eipä nuo kissat taida tuota vettä ihan samoin arvostaa :D

    VastaaPoista
  2. Muistan kun kävelin Minnin kaa veteen ja laskin ala ( kamala minä ) ja sitten se ui sulavasti kissaa rannalle :) Vielä kun sais Jalon aavalle...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

KIITOS VIESTISTÄSI ♥